6. jun 2012 11:09
Ko si na razgovoru, nisi v polozaju, da ne bi odogovorila na vprasanja glede poroke in otrok (razen ce si ne zelis tiste zaposlitve, samo potem kaj sploh delas na razgovoru?). Ni point v temu, da se debelo zlazes s cisto vestjo in jim odgovoris tocno tisto kar si zelijo slisat, point je ta, da do tega sploh ne bi smelo prit in ce ze pride, bi moralo biti moralno obsojeno (in o ker je govora o zadrtih tipih, ki postavljajo taksna vprasanja ... meni je ta vprasanja postavljala mesana skupina - 2 zenski in 1 moski, vprasanja pa je postavljala zenska). Ko pa v resnici pride do taksnih situacij, se pa vedno ljudje malo nasmihajo, eni pokajo stose na to temo in vse skupaj se obrne na hec in ahhh, sej ni tako hudo, noooo, pa se res je, in podobno.
Kot primer, zame, neprimernega govora, ki si ga nekdo, ki deluje v javnosti, nikoli ne bi smel dovoliti, si poglejte vceraj objavljen clanek na Zurnalu: http://www.zurnal24.si/zenske-prevzele-vlogo-moskega
Ezoj, se popolnoma strinjam s tabo glede zdravstvenega sistema v ZDA. Tam, ce nimas zdravstvenega zavarovanja, te ne bodo niti "postrgali" s ceste po prometni nesreci. Jaz sem bila v ZDA leta 2005 in ko so me zaradi zobobola peljali v eno urgentno ambulanto (prvo, ki smo jo nasli) in je bil to kraj, kjer so sprejemali tudi ljudi brez zavarovanj in tam smo iz prve roke videli kaj pomeni beda ameriskega zdravstvenega sistema (se mesce po tistem sem imela pred ocmi tisti prizor vseh bolnih ljudi, ki so tam cakali na zdravnisko oskrbo).
In Obama, ne glede na to, ali hoce ali noce spremeniti zdravstvenega sistema, jaz mocno dvomim, da mu bo to uspelo.
urska