4. mar 2011 19:02
Ampak za tegale losa ti pa ne morem pomagati. Ali je to meso bolj podobno divjačini, ali se motim?
peter
4. mar 2011 19:02
Ampak za tegale losa ti pa ne morem pomagati. Ali je to meso bolj podobno divjačini, ali se motim?
peter
4. mar 2011 19:13
mah, se ne strinjam, da moreš pojest več ostalega ampak pustimo. Sem zdrava in krvodajalka že leta in leta. Razen tečnobe in sitnobe (na momente), me ne daje nič Ja, recimo, da je podobno divjačini. Na žalost ne znam povedat, kakšnega okusa je, so mi pa svetovali, da gre s timijanom. Torej sem prepražila in posula s svežim (2e v lončku). Tast je zmazal vse ...in še se drži pokonci . Zraven sem mu naredila špinačne njoke (njoki so res hit) slovinkita
4. mar 2011 19:16
Dobr si izvedla.
Kar se pa tiče tečnobe in sitnobe: NI povezano z brezmesnim jedilnikom...
peter
4. mar 2011 19:24
ahhh, jaz pa uporabljala ta razlog kot opravičilo slovinkitaneznan uporabnik
4. mar 2011 19:28
Evo,sem odneso onih 34,11 pa plačal net. Še lepo so se mi nasmehnili in rekli hvala. Pa še za lepinjo v Starem grilu mi je ostalo. Sem zvozil, za danes.
Multivitamin
multivitamin
4. mar 2011 19:42
slovinkita je napisal/a: |
zzak1977, pa ne me hecat?!? pa je ne misliš, da je pašteta nujna za preživetje in da jo je potreba nadomestiti??? Sicer pa so beljakovine še v stročnicah recimo, pa v mleku, sirih, itd. Pa glede na to, da ne hodim na lov in se ne poslužujem nabiralništva vsak dan, beljakovin v moji prehrani res ne potrebujem ne vem koliko, sploh ker je moje gibanje omejeno na sprehod dnevno in vsak drugi dan kak kilometerček na biciklu... in glede moje računice, če se mesa in mesnih izdelkov ne je, potem moje gospodinjstvo prihrani na mesu. Če pa bi meso jedli, bi bil pa to dodaten strošek. Za moje gospodinjstvo. Sara slovinkita |
4. mar 2011 19:51
zzak, daj še ti razmisli malo. Po razmisleku me pa lahko razsvetliš, koliko mesnih izdelkov poješ na dan, da zadostiš svojim potrebam in, če bo šlo, lahko skupaj kak jedilnik zame napiševa, da nadomestim tisto pašteto, oziroma zrezek ali karkoli pač mi manjka. Pa hvala za skrb! slovinkita
4. mar 2011 19:51
Japaja, se spomnim, kako je moj sin v dobi odraščanja po kosilu odbil tak kos kruha in si vanj naložil vse od salame, majoneze in kumaric. Spomini na mlada leta, ko sem sama odraščala in smo se popoldne družili na dvorišču mladi in stari.Starejše gospe so nosile kruh in polpete ali pač kar so kuhale tisti dan in se je dalo prinesti dol. Odraščajoči fantje so mleli kot za stavo. Dekleta pa nismo bila tako ješča, nasprotno, še hujšale smo na vse pretege.
Lepo si napisala, da ne boš nikogar posiljevala, ampak je prav, da se napiše in mnogi bodo najbrž tudi upoštevali kakšen nasvet. Če je red v hiši in pri hrani, se da dosti prihraniti, pa ni treba, da je kdo lačen. Le hrano je greh stran metati , ne samo zaradi cen.
naor
4. mar 2011 22:11
Zame hrana ni luksuz, je vir preživetja. Zanimivo je, kako vsi radi pojamramo kako je draga. Kaj pa nap. gorivo? Gorivo je vsakih 14 dni dražje, pa zaradi tega ni nič manj pleha na naših cestah. Dokler se bo v avtu v povprečju vozil en sam človek, se mi zdi čisto brezpredmetno jamrat kako draga je hrana. Pa ne zdaj pisat, da vsi uporabljate javna prevozna sredstva ali pa kolesa oz. da se vas po več vozi v enem avtu v službo in domov, ali pa po opravkih. Da ne govorim o mobilnih telefonih in vseh luksuznih dobrinah, ki niso nujne za preživetje, ampak jih "moramo" imeti, ker danes se pa res ne da več živeti brez njih (seveda če to verjamete), pa se noben ne pritožuje kako drage so.
vida70
neznan uporabnik
4. mar 2011 22:14
Evo jaz nimam avta. Sovražim avte. Jaz uporablam izključno javni prevoz in noge. Mam pa mobilca pa prenosni internet.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Pivski kruh