Oblačilni report pomlad poletje 2011

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. maj 2011 21:27

Sama sem nudistična vernica že blazno veliko let. V resnici imam kopalke samo za sprehod ali vožnjo do lokacije, kjer se sončimo in seveda za sprehod po marini (pa do terase in nazaj)

Sončenje v kopalkah mi je ajoj (ne maram tistih lis na telesu, ki jih naredijo oblačila), kopanje v kopalkah mi je malo manjši ajoj.

In nudistična vernica sem tudi zaradi tega, ker so nudistične lokacije tako neverjetno prijazne. Ko so telesa brez oblek, se izgubi ogromno erotiziranega naboja in ostanejo samo ljudje, ki so v naravi in tam lepo počivajo in to je to. Ni tistega ocenjevanja v stilu "ta ima pa preveliko rit pa še zmečkano", "ta ima trebuh skoraj do tal", "tale spominja na drevo, ki je shodilo"....in kar je še takih politično nekorektnih. Ženske ne ocenjujemo velikosti oprsja na ostalih in tega, kako se deklice upirajo gravitaciji, tudi ne. Tudi fantje kak tretjih dan ne pogledujejo več okoli in na tihem primerjajo to, kakšnih dolžin so udi pri drugih.

Skratka, osvobajajoča izkušnja. Če bi jo prakticiralo več ljudi, bi bil svet manj zatežen.

Vendelina jr.

neznan uporabnik

22. maj 2011 16:42

Tud jaz sem zaprisežen naturist-nudist že od 16 leta. Zaj mam 41, za tiste,ki še ne veste. In se popolnoma strinjam s kolegico Vendy.

Ni ogovarjanj,ocenjevanj in takih gluposti. Kvečjemu dobra družba ne glede na leta,postavo in tralala. Kaka partija kart pade,pivička obvezno. Ma skratka sproščeno.

 

Pa res noben ne gleda kolk maš špeha,kok mišic,kake joške ma ktera pa kakega kter. Enostavno se družimo. Ne glede na to al je kdo po merilih lep,grd,nekje na sred...

 

Multivitamin

multivitamin

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

22. maj 2011 19:35

No, ne vem za vse te teorije, ki jih opisujeta. V Straškem Koversadi je imelo kar nekaj stranišč in kopalnic lukjnice na strateških mestih, da se je dalo kukati, ko so ljudje opravljali karkoli so že opravljali. A se ni že tako videlo dovolj nagic in nagecov oz. tisti zainteresirani za kukanje skozi luknje so morali biti neki perverzneži.

:)

 



Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23. 2011 00:28

neznan uporabnik

22. maj 2011 19:40

Vanjič, živiš v ZDA pa bi lahko vedela da so to glory holes. Ono po wcjih, kar omenjaš.

 

 

Menda ja nisi z Marsa padla.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

22. maj 2011 19:57

Teh se pa izogneš tako, da vse odprtine natlačiš papir. Al robčke. Al pa hansaplast prilimaš čez. To je najbolše,če nočeš bit opazovan pr tuširanju in opravilih. Ah jaj. Kaj sem jaz že vse doživel, ma nič ogrožajočega. Hehe,bi se moral 100 metrov pod zemlo pokopat. Ker sem tud marsikaj gledal,kar mi je blo nudeno. Me ni nihče silil. Samo saj veš,da radovednost dela prilike.

 

Hehe,na splošno zgražanje kulinarike sem doživel že najmanj 50 krat, da se je ljubezen razvila na plaži. Direkt pred mojimi očmi in ostalimi. Prvič sem se nekaj bla bla bla muto, pol sem pa pogruntal da sta opravila svoje,mene nista nadlegovala, jaz sem pa zijal. Se nisem vstran obrnil.

 

In, ko sta opravila sta nas vse povabla na pir. Ampak ne ono perverzno no, čist tak. Gledala je pa itak cela plaža in vsi prisotni, ne samo jaz.

 

Multivitamin

multivitamin

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. maj 2011 20:08

Hja, ameriška kultura in golota je res nekaj....o čemer se da na starem kontinentu razpravljati ure in ure in to na način, ki nam je bil jasen že pred samim začetkom razprave in v katerem ameriško razmišljanje v bistvu pomiljujemo (če smo lepo vzgojeni, če smo pa malo manj, se nam zdi pa hecno do bedasto). Namreč, nikoli ne bomo razumeli tega silnega čistunstva, ki dela paniko iz tega, če slučajno kak otrok ali kdorkoli vidi kakšno bradavičko (skratka, že oblečena plaža je mariskdaj prehuda), o čem drugem pa raje ne bi. Na ta način se v resnici ostane v adolescentski fazi, ki špega skozi luknjo, tudi po tem, ko je emšo že zdavnaj šel naprej.

Se trenutno spomnim predvsem zmede, ki jo naredijo ameriški (pa tudi britanski in irski turisti), ko pridejo na kontinent in pristanejo v kakšnem spaju in savnah in potem hočejo v savno v kopalkah. Halo? Sintetika v kombinaciji s potom v savni je pa tako nehigieniš, da boli.

Vendelina jr.

neznan uporabnik

22. maj 2011 20:13

Jao Vendy, jaz znorim, ko mi kak amer al amerca ušetata u saunu u kupaćim gačama. Ajme meni. A još više ajme njima kada ja urlam.

 

Multivitamin

multivitamin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15830

22. maj 2011 20:29

Ni ga bolj groznega - zase  govorim - od kopanja v morju v kopalkah,  s tisto mokro tkanino na riti. Še bolj grozno je ko pridem iz vode ... pa da mi je prva misel preoblačenje v suhe kopalke? Bljak. Pa potem beli fleki od modrca in od kopalk, bljak. Tako da jaz kupujem samo spodnji del kopalk za čas, ko sem na kopnem, pa majica preko, na čolnu pa  vse dol.

Hvala bogu, doma smo vsi te sorte in naš način letovanja (pa ne hodimo v nudo kamp, niti po naključju) nam omogoča kopanje brez vsega. Otroci so kakor kdaj, eni se slečejo, eni ne, odločitev prepuščamo njim. Skratka, od nas se noben za nobenega ne briga. In takoje tudi s tetami in strici in prijatelji, eno smo vedno nagi eni pa oblečeni.

Potem pa s kopalkami na glavah plavamo k obali, se oblečemo in gremo v bife na pijačo.

 

O amerišem odnosu do gole kože pa itak ne gre izgubljati besed.

 

Mamamia



mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 22. 2011 20:31

neznan uporabnik

22. maj 2011 20:38

Bom šel 14 let nazaj. Jaz res reddno obiskujem savno od novembra do marca. Vsaj enkrat tedensko. No, v glavnem tam je bila meni ena zelo simpatična,svobodoljubna in poštena gospa. Ne razumet narobe. Ona je mela velke joške in je vsakega v savni bil to moški al ženska vprašala, če so res tak okej. Mislim,nikogar ni nadlegovala - ona je samo vprašala. Mislim v tem pa res ni blo nič porna. Pol smo šli pa kavo pa pir pit v počivališče.

 

Hočem rečt da to ni bil porn no.

Jaz pač smatram, da to ni nič slabega,da bi kdo svoje telo zakrival. Posebaj pred otroki. Da pol res ne pride do kukanja permanentnega čez glory-hole. Vsak od nas je pa skrivaj kdaj opazoval. Kje, ni pomembno. Tisti ali tista, ki ni pa bog pomagaj.

Če se že pogovarjamo o driskah pa dajmo še nudizem obdelat.

 

Multivitamin

multivitamin

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

22. maj 2011 20:45

Ha ha, saj res, moram na drisko pogledat, kaj dogaja ;))

Čarli08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti