Oblačilni report pomlad poletje 2011

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

26. apr 2011 21:16

ZAČETNICA je napisal/a:
malo iz ovinka, je katera kje v kaki trgovini videla zelene all starke (ne po netu):



Začetnica

Začetnica, moja najljubša hči jih je lani iskala povsod (točno to barvo, ne jabolčno zelenih) in sva jih ravno v tem času našli v Celju v Stiefelkoenigu (v enem od hiper centrov). Po enem letu so že fajn zdelani in zdaj bo čas za novo iskanje ... letos še ne vem, kakšno barvo bo iskala Mogoče jih še imajo ... pokliči

http://www.itis.si/PRODAJALNA-STIEFELK%C3%96NIG?

Mojca

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

26. apr 2011 21:44

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ze kot otroku mi ni bilo nikoli jasno, zakaj ljudje sebe in potem se mizo, kopanice in postelje za goste "oblecejo" v praznje, zase pa tega ne storijo. Zakaj bi bilo najboljse na meni ali v moji hisi za "druge", zame pa ne?

Vanja

Evo, tole mi je pa všeč in zelo blizu. Vam pa lahko izdam, da sva se z Vanjo celo spoznali, še več, moja draga - do takrat -"virtualna prijateljica" je prišla k meni na obisk ... pričakala sem jo ... v mojih živo rdečih Crocsih za okoli hiše in sva se na ta račun med sprehodom po našem vrtu fajn namejali (se spomniš, Vanjič )

 

Trenerke pa ... jaz imam o njih eno svoje mnenje, ki pa nikar ni povezano z debato "komot kontra seksi kontra zapuščeno kontra kajkogabrigakajimamnasebi". Čisto moje mnenje, ki ne bo spremenilo mojega odnosa do kulinaričnih kolegov, pa če so navdušenci trenerkarskega stila ali pač ne.

Meni osebno so trenerke zoprne že zaradi tega, ker so iz dveh ujemajočih se delov.. Ne vem vzroka, ampak že lastnih dojenčkov nisem marala oblačiti v "kompletke", sebe pa še manj.

Tista trenerka s tremi črtami na linku od Začetnice je na sliki čisto kul, ampak jaz česa takega nikoli več ne bi hotela prostovoljno obleči (eno tako rdeče barve sem imela v četrtem razredu OŠ). Zaradi tega, ker je zgornji del "v kompletu" s spodnjim + zaradi tega, ker so mi črte na rokavih in hlačnicah všeč samo na luštnih fantih v unifornah (vpliv lanskega letovanja po jugu Italije in na takisto luštnih fantih na nogometnih zelenicah. Jaz pa jih na sebi ne prenesem, pa ne me vprašat zakaj, ker vam racionalnega odgovora ne bi znala povedati. Kot vam tudi ne znam povedati pametnega razloga, zakaj ne bi hotela obleči "twin seta" ali "lanenega hlačnega kostima" ali recimo kavbojk in "kavbojske" jakne hkrati. Mi pač ni všeč.

Močno zoprne so mi tudi oprave kolesarskih navdušencev, ki v teh toplih prazničnih dneh paradirajo mimo naše hiše na bližnjo osmico. Jasno mi je, da mora biti kolesar dobro viden na cesti, ni pa mi jasno, zakaj proizvajalci ta njihova oblačila dizajnirajo v tako kričeče papagajskih kombinacijah, res ne. Punce drage, če se vam zdijo "razočarane gospodinje" v trenerkah s tremi črtami ali s kljukico smešne ... joooooj, bi morale videti tele "naše" kolesarje, res. Saj zase vem, da sem žleht in to tudi priznam ampak, ko vidim šarmantnega sivolasega gospoda z obrazom tipa Anthony Hopkins v roza-viola-fuorescentni kombinaciji na biciklu me pa zvije

Gotovo sem katero od športnih navdušenk razjezila s temi opazkami, ampak jaz si res ne morem pomagat, buhpomagi

 

Mojca

blossom  

član od: 8.2.2009

sporočila: 383

26. apr 2011 22:41

Ze kot otroku mi ni bilo nikoli jasno, zakaj ljudje sebe in potem se mizo, kopanice in postelje za goste "oblecejo" v praznje, zase pa tega ne storijo. Zakaj bi bilo najboljse na meni ali v moji hisi za "druge", zame pa ne? Vanja pod tole se pa tudi jaz podpišem :) blossom

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

26. apr 2011 23:58

Verjamem, da avtorica tele teme ne bo imela kaj dosti proti, če dodam tale briljanten prikaz "moške mode za letošnjo pomlad" ... sama sem "čist v luftu" ... uživajte z mano, drage prijateljice (pa tudi, če ste že v pižami)

http://www.youtube.com/watch?v=OlVbEclPj4c&featu

... se splača, močno splača pobrskati še po ostalih posnetkih, aaahhhh ... (kar so zame pri nogometu golmani, so pri simfonikih čelisti

 



Mojca

Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 26. 2011 23:59

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

27. apr 2011 1:38

mamaF je napisal/a:

 

Evo, tole mi je pa všeč in zelo blizu. Vam pa lahko izdam, da sva se z Vanjo celo spoznali, še več, moja draga - do takrat -"virtualna prijateljica" je prišla k meni na obisk ... pričakala sem jo ... v mojih živo rdečih Crocsih za okoli hiše in sva se na ta račun med sprehodom po našem vrtu fajn namejali (se spomniš, Vanjič )



Mojca

 

MamaF, saj Crocksi so čisto OK. Za borzne špekulacije.

Jaz sem mela gvišno pete gor za španciranje po vrtu  Pismo, govorim, ko da bi si bila čisto tuja z delom na vrtu...

 

Mi imamo nekaj tako oblečenih fantov, (obraz ala Anthony Hopkins, fluorescentne in fosforescentne bicikliške mikice....) v lokalni telovadnici, ko pridejo na spinn. Še posebej tam je važno, da jih ostali udeležnci "prometa" dobro vidimo.

Ampak, zdaj sem pa sebi pljunila v skledo: Moji najljubši barvi za rekreacijo sta živo oranžna in magenta. In seveda črna za joga hlače.

 

 

Vanja

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

27. apr 2011 7:30

Eto ti tok ste not padle s temi trenirkami (prmejduš, da jih bom samo še za v štalo nosila), da sploh ni nobena prebrala, da se je Jade naučila hodit v petkah...

jade

violy  

član od: 12.3.2011

sporočila: 38

27. apr 2011 10:31

S temi trenirkami vas pa res ne razumem, drage dame. Kaj je narobe s trenirko? Sama se za v službo, trgovino, obiske, izobraževanja, ipd. oblečen lepo (največkrat kostimček, petke...), ampak doma imam pa trenirko (lepe a la Nike, Adidas, Lotto...) ali kavbojke in majica za doma. Meni je normalno, da ne bom doma kuhala, pospravljala, delala na vrtu v kostimu in petkah, saj bi jih tako hitro uničila in predrage so, da bi jih stalno kupoval. Zato je trenirka za doma povsem normalno oblačilo, pa še ko greš športat si že oblečen. Sploh pa, če je trenirka lepa in čista, je ženska lahko urejena tudi v njej. Če pa že govorite o seksipilnosti, pa je ženska z urejeno pričesko, lepimi oblinami seksi tudi v trenirki. Čeprav mi ni jasno, kaj vam je seksipilnost tako pomembna pri vsakodnevnem pospravljanju, kuhanju, delo z otroki, na vrtu - življenje je deloven dan in ni vsak dan praznik - čeprav danes je ravno praznik. In to lep praznik, ki ga globoko spoštujem. violy

franciska  

član od: 15.2.2011

sporočila: 144

27. apr 2011 10:54

Neka zgodba Enkrat sem bila v trgovini z kozmetiko in je bila tam tudi akviziterka zanjo tam. Oblečena sem bila v trenerko in z srednje dolgimi lasmi. Prodajalka mi je ponudila, da me ta kozmetičarka naliči. Verjetno sem bila take volje,da sem sprejela. Po obdelavi se nisem upala pogledati v ogledalo, ker se nikoli ne ličim. Ko sem prišla domov sem se pogledala in presenečena ugotovila, da klub trenerki in naličena, spicanjena izgledam čisto drugače in sama sebi všeč, kar ni moja navada, ker sem zelo samokritična. Moj mož in sosedje so bili navdušeni nad pojavo. Toliko o trenerkah, saj če se v njej dobro počutimo je to enkratno oblačilo. franciska

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

27. apr 2011 11:05

Jade, bravo. Jaz višino že obvladam, ampak širina petk mi pa še dela probleme. Tako da špičaki šele pridejo na vrsto, pa nekega dne bo tudi to.  Ampak če moram biti par ur na nogah, pa še vedno prisegam na nivoje do 5 cm. K sreči pa je moda zdaj naklonjena enim in drugim variantam, tako da se že najde za vsakogar kar primernega.

Te trenerke so pa res postale že rahlo utrujajoče. Čeprav, če bi kdo resen bral celo trenerkarsko debato od začetka, bi se dobro nasmejal. Uživajmo torej praznik.

Sonja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. apr 2011 16:08

Jade, congrats za petke! Kje se to pogleda?

MamaF, jaz se pripravljam na nocojšnjo tekmo in ker danes na Krasu verjetno ni posebej spektakularno, predvidevam, da ti tudi?

Limnol, a si že poskusila čevlje s petkami, ki imajo obliko narobe obrnjenega korneta (pri peti precej široko, potem se pa zadeva oži)?

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti