Potreba po...

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

27. jan 2011 19:48

Ne kličita vraga, brez prsta na nogi, vprašajta kakega imputiranca, kako je to.

rimljanka

lovebeyba  

član od: 25.1.2010

sporočila: 122

27. jan 2011 22:08

Joj moj problem so pa pomaranče. Zadnji mesec sem postala '' nora'' na pomaranče. Jedla bi samo pomaranče, pila samo naravni pomarnačni sok, že skoraj ponoči sanjam samo pomaranče. lp lovebeyba

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

27. jan 2011 22:52

Včasih so nam kisle kumarice teknile ... saj veš kdaj?

mamamia

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

28. jan 2011 0:38

tulka je napisal/a:

mamaF je napisal/a:

kot otrok sem lahko ure in ure čepela ob knjigah in škatli Domačica piškotov ali pa Jadro napolitankah

pri meni nobena škatla Domačice ne bi zdržala ure in ure

tulka

Hehe, saj tudi pri meni so ure in ure zdržale samo ... knjige. Domačica je izpuhtela v prvih nekaj poglavjih

Mojca

lovebeyba  

član od: 25.1.2010

sporočila: 122

28. jan 2011 14:59

mamamia je napisal/a:

Včasih so nam kisle kumarice teknile ... saj veš kdaj?

mamamia
vem kdaj ja sam še nisem tako daleč, da bi razmišljala o teh stvareh lovebeyba

dididala  

član od: 20.10.2008

sporočila: 120

28. jan 2011 19:29

Meni edino pomaga,če prečitam kakšen članek o nezdravi prehrani, o zakisanosti organizma.... takrat se malo ustavim. Še en dokaz, da je vse v glavi. dididala

Amelia  

član od: 9.11.2009

sporočila: 322

28. jan 2011 22:16

Tudi jaz se strinjam , da je vse v glavi. Ceprav sem se z leti odvadila skoraj vsega sladkega vseeno pridejo napadi pozresnosti, takrat me vse kar je v hladilniku kar klice in mami pojej me Zadnja leta se takole otepam teh napadov v koledarcek napisem ob dnevu uro zraven pa narisem vrazicka, seveda ne tako lustnega kot ga imamo na Kulinariki in tako grem nazaj in imam pregled kdaj se je to zgodilo in poskusam najti vzrok napadu. Po stirih, petih letih se je pokazalo,daje teh vrazickov veliko manj. Amelia

lučica  

član od: 28.10.2010

sporočila: 174

29. jan 2011 11:21

Ja, res je vse v glavi! Jaz sem se po rojstvu hčerke zredila za 10 kg in to samo zaradi tega ker nisem mogla brez sladkega. (se je poznalo da sem celo nosečnost bruhala!) Na dan sem pojedla obvezno eno 100g čokolado in še mnogo "cukra" zraven. Umirala sem za domačica piškote (tulka). In nato sem dojela, da ne morem več zapet hlač, in ko sem šla kupovat bundo je nisem dobila v svoji cifri, niti v dveh cifrah večje. Sem se vorng zamislila in potegnila črto, kajti nikoli še nisem imela toliko kil. Zdaj že približno 14 dni ne jem po 18 uri, pa še tekačt grem včasih in odpovedala sem se sladkarijam. No ja najprej sem počasi zmanjšala, zdaj je pa niti ne pogrešam in sta šli dve kili že dol Aja in prvo kar sem naredila nisem kupila nobene sladkarije več. Če pa pridejo obiski je na mizi sadje, potem pa če razumejo ali ne, to je pa njihova stvar Da se da, samo trma, volja in pošlihtano v glavi lučica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti