19. jan 2011 15:26
Ah, jaz sem pa po nekaj letih uspešnega-neuspešnega hujšanja prišla k pameti in nehala nasedat vsaki dieti, reklami itn. Ne verjamem oolong čajem, kombuči, neki prečiščevalni dieti (ki pa je vseeno koristna), pa niti nekim tabletam, zvarkom, hujševalnim keksom in čokoladam... Jem kaj mi paše, pijem kaj mi paše, predvsem pa pazim da se ne najem do sitega in da zvečer ne pretiravam s težko hrano. Seveda poskušam jesti bolj zdravo hrano, ampak ne rabimo biti zato ortoreksiki...
Saj nisem kritičen primer, ljudje ki me poznajo, bi mislili da sem malo čez les, ker "hujšam", ampak res se mi ne da kupovati za eno konfekcijsko številko večje obleke. Sem zelo izbirčna pri oblekah, zato jih težko najdem. Vedno se najdejo kakšni dobri izgovori, zakaj se je dobro "ne zredit". Poleg zdravstvenih, seveda.
Imam določeno mejo na tehtnici. In ko jo dosežem, se malo bremzam. Pa tudi malo me bremza vsakdanje srečevanje s "podhranjeno" taščo
Sem pa res potem vsak dan tekla do uro in pol in po teku samo še vodo pila, ali kozarček jogurta ali sojinega mleka s sadjem ali cornflakesi. Pa še ti so bili polnozrnati. Predvsem predlagam pilates, ki oblikuje telo in prehrano nezavedno!
Pa brez zamere vsem, ampak meni je fajn prebirati Vendelinine poste, ker ne olepšuje realnosti. Nisem nikogaršnja pripadnica, ampak kar je res je res. Ljudje smo različni, eni pišejo bolj sočutno, drugi pa realno. In današnji svet je neprizanesljiv, bolezen pa tudi ne izbira ljudi. Hitro pride, brez da jo kličemo.
Yulchi -.-