Na pomoooooooooč!
tema je zaklenjena
dididala
član od: 20.10.2008
sporočila: 120
25. nov 2010 10:34
pomarančika je napisal/a: |
okej, tega nisem hotela napisati, ampak bom, ker vidim, da se drugače narobe razumemo. s tem, da nisem izgubila nedolžnosti sem mislila sledeče. jaz sem njega zadovoljevala z usti, nato on mene s prsti. zdaj me je strah, ali je mogoče, da sem zanosila, če je imel takrat na prstih spermo ali kaj takega? oprosti, takih primerov pri spolni vzgoji niso razlagali. :/
če bi se pa odločila za sex, bi gotovo uporabila kondome, ali vsaj tablete, saj nisem neumna. ampak takrat se je zgodilo v afektu, zdaj mi je žal še tega, kar je bilo, pa čeprav ni šlo za spolni odnos.
prosim, razumite me. :S
pomarančika |
Ta del teksta, mi je dal misliti,da je to izmišljena zgodba.Vendar je kulinarika resna spletna stran,ki
poskuša iskati rešitve in ohranja nivo.Niso nas uspeli prelisičiti (razjeziti)
dididala
zzak1977
član od: 31.7.2009
sporočila: 2193
25. nov 2010 10:44
elaphus je napisal/a: |
Aha, ravno zdajle sem na enem drugem forumu zvedela, kaj delajo pri pouku, "ko nimajo kaj za delat". Zmišljujejo si pravljico, pri kateri vsak človek na svetu napiše eno črko. Le kako si razdelijo ločila in velike začetnice???? lp cervus |
Mogoče jih prispevajo profesorji :)
Commis débarrasseur
kozamurnik
sporočila: 2311
25. nov 2010 11:24
Multivitamin, niti najmanj me ne daje firbec. Zakaj le?
Sem pa od vsega začetka prepričana, da je zgodba izmišljena in sem zato tudi napisala da nehajte
in da je nekaj (bilo) ali je z dekletcem "narobe".
No gledano s povsem drugega zornega kota pa se tudi ob takih zgodbah vedno nekaj naučimo.
Otroci, pa naj se jim še tako mudi odrasti, so pri petnajstih še vedno otroci. Le "igrajo" se
drugače.
murnik
25. nov 2010 11:32
dididala je napisal/a: |
pomarančika je napisal/a: | okej, tega nisem hotela napisati, ampak bom, ker vidim, da se drugače narobe razumemo. s tem, da nisem izgubila nedolžnosti sem mislila sledeče. jaz sem njega zadovoljevala z usti, nato on mene s prsti. zdaj me je strah, ali je mogoče, da sem zanosila, če je imel takrat na prstih spermo ali kaj takega? oprosti, takih primerov pri spolni vzgoji niso razlagali. :/ če bi se pa odločila za sex, bi gotovo uporabila kondome, ali vsaj tablete, saj nisem neumna. ampak takrat se je zgodilo v afektu, zdaj mi je žal še tega, kar je bilo, pa čeprav ni šlo za spolni odnos. prosim, razumite me. :S pomarančika | Ta del teksta, mi je dal misliti,da je to izmišljena zgodba.Vendar je kulinarika resna spletna stran,ki poskuša iskati rešitve in ohranja nivo.Niso nas uspeli prelisičiti (razjeziti) dididala |
Ne razumem, zakaj naj bi ta del zgodbe dal misliti, da je vse skupaj izmišljeno ... meni se zdi prav verjetno ....
katjushka
dididala
član od: 20.10.2008
sporočila: 120
25. nov 2010 12:04
Menim,da tako nemočno dekle z nikakršnim znanjem o spolnosti, nebo tako natančno opisovala svojo
seksualno izkušnjo. Mislim,da kar veselo prebira naše komentarje, in da ni prečitala nič kar bi jo zadovoljilo-nažalost.
dididala
jernej
član od: 30.8.2001
sporočila: 4880
25. nov 2010 22:38
Mislim da je dobila dovolj nasvetov in gre tema v neprimerne vode, zato jo zaklepam.
Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le
+
+
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 36, prikazujem sporočila od 31 do 36
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.