Na pomoooooooooč!

tema je zaklenjena

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

21. nov 2010 18:10

Poznalo se ti ne bi nič. S teorijo in prakso je pa tako, spermiji ne berejo učbenikov, in glede na to, da se govori, da se je enkrat v zgodovini zgodilo celo s posredovanjem svetega Duha, je boljše biti ziher kot pameten, tako nekako...:))) lp, proxima

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. nov 2010 18:15

Punči, ne bomo te ubili. Namesto da visiš na kulinariki in panicirajš, daj raje poguglaj besedi menstruacija in ovulacija...., kar ti poskušam že ves čas sugerirati, da boš videla, v katerih dnevih v mesecu lahko zanosiš in v katerih ne. In preden ne najdeš tega, se poskušaj brzdati z naslednjimi vprašanjem tule, prav? Ženska, ki so v resnici noseče, se po enem mesecu nosečnosti to še ne pozna v obliki povečanega trebuha. Ti to nisi. Ti si samo obupno zmedena. Zdaj se pa počasi vzami k sebi. Vendelina jr.

anaboleyn  

član od: 18.1.2010

sporočila: 91

21. nov 2010 19:37

Pomarančica, glede na to, kar si napisala, res nejprej dobro preberinasvete vseh tet, ki so se oglasile, se pomiri, ker 99,9 % nisi noseča ( razmisli, kako redno imaš SICER menstruacijo, ne tele zadnje, ki je morda še ni, bo pa jutri.... zaradi živcev, valjda) in vzemi kakšno knjigo o nosečnosti, da boš za takrat, ko boš noseča vedela, da je v 1. mesecu plod velik manj kot 1cm. Če pa si napeta in se ti zdi, da imaš velik trebuh, je pa to zato, ker stik pred menstruacijo, bi rekla. Pa mirno spi, akcija bo jutri. anaboleyn

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

21. nov 2010 21:12

Drage moje dame,

Mislim, da je bilo dovolj napisanega, prestrašenega dekleta ni potrebno še bolj strašiti, saj se lahko zgodi tudi najboljšim. Lahko pa vse skupaj vzamete kot zelo pozitivno, saj je pomarančika izbrala ravno ta forum in ne katerega drugega, kar pomeni, da nam toliko zaupa, da postavi zelo osebno vprašanje.

Moraliziranja in soljenja pameti je bilo dovolj, prosim, da se debata zaključi. Hvala.

LPAndrej

lovebeyba  

član od: 25.1.2010

sporočila: 122

21. nov 2010 23:05

Pomarančika držim pesti, da jutri testek ne bo pokazal dveh črtic, čeprav dvomim, da bi jih sploh lahko, glede na tvojo situacijo. Vse dobro ti želim vnaprej. lp lovebeyba

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

22. nov 2010 0:04

Draga deklica, meni je jasno, da poleg nosečniškega testa potrebuješ še ramo in pogovor. Mislim, da si kar odgovorna punca, le panika te je zagrabila in si zagnala vik in krik. Prepričana sem, da nisi noseča, prepričana pa sem tudi, da je to dobra šola za vnaprej. Pa le malo razmisli o fantih. Dokler od tebe nekaj hočejo, so nadvse prijazni, ko pa je kaj narobe, se samo pokadi za njimi. Počakaj na takega, ki ga boš res imela rada in bo vreden tvoje ljubezni. Se splača.

naor

kozamurnik

sporočila: 2311

22. nov 2010 4:40

Amen! Za božjo voljo nehajte no, saj je dobila dovolj nasvetov. murnik

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

22. nov 2010 9:08

Nikoli dovolj dobronamernih nasvetov, draga kozamurnik. Sicer se ne bi iz generacije v generacijo ponavljale enake zadeve.

naor

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

22. nov 2010 10:16

naor je napisal/a:

Nikoli dovolj dobronamernih nasvetov, draga kozamurnik. Sicer se ne bi iz generacije v generacijo ponavljale enake zadeve.

naor

S tem se strinjam, pa tudi s prejšnjim postom od naor, da je deklica potrebovala predvsem rame, da se nekomu izpove.

Tudi jaz držim pesti zanjo, da se bo vse dobro izteklo.

Mamamia

mamamia

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1721

22. nov 2010 20:00

Me prav zanima kako je pokazal test. Upam, da je vse ok.

Lp, Saša

Mir in dobro!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti