3. avg 2013 21:36
Ma, kako se naj še obrnem ...
slivovi cmoki
3. avg 2013 21:36
Ma, kako se naj še obrnem ...
slivovi cmoki
7. avg 2013 21:55
Takole se je lotila koščka sira kobilica. Zmazala ga je v treh minutah.
nola
8. avg 2013 13:25
Kobilce so mojstrice "uničevanja", res. Pri meni doma jih je ogromno, a od vsega razpoložljivega imajo barabe najraje orhideje. Beštije! Na dopustu v kampu pa smo vsak dan našli pogrickano kaj novega
"Moja" morska s Cresa pa je takole napadla pasje brikete z okusom govedine in merjasca
Na obisku smo imeli tule lepega hrošča nosorožca:
... pa vsakodnevne sprehode "srnic" (v resnici damjakov) okoli šotorov in prikolic:
... pa tule lepega goža, ki je potoval po krošnji borovca (poglejte tisto malo čudno zvito in gladko "vejo" na sredi slike - to je on). Na žalost mi boljše slike ni uspelo narediti, saj je med tem, ko sem zagledala rep, ki je zabingljal z veje nekaj m nad mojo glavo in mojim skokom po fotoaparat neverjetno hitro "križaril" med vejami pet metrov visoko po boru.
... no, da ne bom lepila samo divjine :) Še ena tipična poza "črnogorske telovadbe" mojega psa. "Asana" se imenuje "padlo borci"
Mojca
8. avg 2013 13:42
Jaz tudi izvajam take asane že skoraj dva tedna, odkar traja ta vročina.
Sem imela prejšnji teden kobilico v spalnici . Sicer ne v Ljubljani, ampak na deželi, kjer je veliko drevja in možnosti, da se pretihotapi v hišo. Sva se pol noči pregovarjali, na koncu sem zmagala jaz. Nisem je pokončala, ne, ne. Sem jo pa prisilila, da je zapustila moj teritorij. Prvič sem jo videla čisto od blizu, saj to je kar velika žival ( zelena je, pa skoraj sem se je bala kot zmaja ). Da pa poje tak košček sira, ojej.
naor
8. avg 2013 13:58
Naor,
prejšnje poletje je kar velika zajetna kobilica vdrla na moj teritorij sredi noči skozi okno - pa je moj teritorij v šestem nadstropju skoraj sredi Ljubljane! Se mi je v snu zazdelo, da nekdo strmi vame - in je res, z nočne omarice. Tako da, več kot očitno, gre za spoštovanja vrednega nasprotnika..... No jaz sem jo ujela pod kozarec in posadila na pelargonijo na balkonu; pojma nimam, kaj je bilo z njo, ampak zjutraj je ni bilo videti nikjer, po mojem je odšla, kakor in od koder je prišla.
Sonja
8. avg 2013 14:59
Limnol, res gre za spoštovanje vrednega nasprotnika, pa še v dobro voljo si me spravila
naor
8. avg 2013 16:05
mamaF, čisto in vsevprek sem zelena od zavisti - zaradi nosorožca, jasno! Buhvej, če ga bom kdaj v življenju sploh videla! Je pa lep za dol padit!!!!!
lp
P.s. pri nas kobilcam ne damo sira - potem so pa reve tako lačne, da morajo svoj lastni lev pojesti, dokler je še mehak! (na žalost nimam slikce)
cervus
8. avg 2013 16:25
Vse lepo in prav,čudovita golazen je tole ampak kaj ko te lahko useka ko vrag. Pred dnevi me je picila osa, mam še zdaj luknjo na stegnu :( Tko da, jaz se držim stan od vsega tega.
hedonist
8. avg 2013 18:41
Oooo hedonist, tole oso si pa gotovo s svojega južnega otoka s seboj prišvercal, da je tolk gajstna...ji že ni pasalo pri nas
Ognjič
8. avg 2013 19:56
Draga Ognjič :)))
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev