8. jul 2013 22:47
<3 Ljubezen je v zraku <3
pinky girll
8. jul 2013 22:47
<3 Ljubezen je v zraku <3
pinky girll
9. jul 2013 8:29
Roncolino, luštkan je. Veliko veselja vam želim z njim .
Tale dva polžka sta pa tudi fletna.
Nena
9. jul 2013 8:34
Počesat se je seveda treba.
Nena
10. jul 2013 11:42
Nb hvala
Roncolino
10. jul 2013 12:45
nb, ta pa uživa... kar mu sije iz oči.
Roncolino, saj človek ne ve, koga naj gleda, kepco ali lastnico.
Johanna
10. jul 2013 12:51
Joj Roncolino, prosim čim večkrat potem slikaj in daj na kulinariko tvojega malamutka
nb joj, je lep
Zuckerfee
16. jul 2013 6:24
Znalci, prosim pomoč. Tejle živalci pri nas po domače pravimo čriček, vendar pod tem imenom google vrže vse kaj drugega ven kot podatke o temle nežnem in neverjetno glasnem bitju. V bistvu mi popestri večere, ko na terasi tolče ritem, priznam pa, da me včasih tudi znervira- predvsem, kadar se naseli v rože na oknu spalnice. Hudiman je tako majhen in prosojen, da ga še najti ne morem in preseliti na drugo lokacijo.
Torej, rada bi izvedela kaj več o njem, zato me zanima predvsem latinsko ime (ki bo googlu nedvoumno)
Hvala.
LP, V.
16. jul 2013 6:30
je mogoce vinski cricek?
"Stressed is desserts spelled backwards!"
16. jul 2013 10:20
Tenčičarica Chrysoperla carnea, družina Chrysopidae http://www.eksotika.si/bolezni-in-zascita-rastlin/pr . Nekaj tako lepega, kot so njene zlate oči, težko vidiš.
lp
cervus
16. jul 2013 14:21
Tole na moji (žal zmazani) sliki je očitno res tenčičarica...ampak ta živalca očitno ne črika, kakor sem ji pripisala...ali v zgodbi v ozadju nastopa tudi vinski čriček? Hm, morda pa gre za primer Milli Vanilli v svetu žuželk
Vsekakor pa hvala obema za informacije.
LP, V.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Polnjene paprike