26. maj 2013 3:59
Ob praznični gužvi v našem Zoo-ju mi je upelo narediti samo par zanimivih posnetkov:
Tile pavijani so bili tako srčkani, on je ženičko čistil, medtem ko je ona dojila.
Vanja
26. maj 2013 3:59
Ob praznični gužvi v našem Zoo-ju mi je upelo narediti samo par zanimivih posnetkov:
Tile pavijani so bili tako srčkani, on je ženičko čistil, medtem ko je ona dojila.
Vanja
26. maj 2013 17:04
Če slučajno kdo išče novega pasjega prijatelja ...
Dom išče cca. 8 mesecev star pes mešanec, srednje rasti, po imenu Bevsk. Na podlagi ran okoli vratu je razvidno, da je bil privezan na verigi, prav tako pa ni bil ustrezno zaščiten proti zunanjim zajedavcem. 23. 4. 2013 je bil veterinarsko pregledan, čipiran, cepljen proti steklini in razglistan. Pripravljen je za odhod v svoj čisto pravi dom.
Bevsk je izredno prijazen pes, ki se lepo odziva na ljudi, pse in ostale živali. Potrebuje aktivne skrbnike, s katerimi bo živel kot družni pes. Ne oddaja se za v pesjak ali na verigo. Ker je izredno nežen je primeren tudi za družine z otroki. Trenutno biva z dvema psoma s katerima se dobro razume, zato bi bil lahko nekomu tudi drugi pes.
Za več informacij lahko pokličete na tel. št. 040 610 936 (Ana).
magnolija
10. jun 2013 7:54
A je na sliki kakšna žvau?
ežoj
10. jun 2013 8:08
Vrtejbenka
10. jun 2013 8:10
En cik-cak leze čez spodnji kamen
Mojca
10. jun 2013 9:08
Uf, kakžna žival.
Groza.
Še dober da ni kateri kam zlezla.
irena66
10. jun 2013 9:49
Ja, bo kar držalo:
ežoj
10. jun 2013 13:28
Ti mater!
LopatkaMygrace
sporočila: 6506
10. jun 2013 14:26
Jst sicer tut mravlje in brenceljne vidim, vi pa kakor čte
(imago sloveniae pressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss)
Mygrace
10. jun 2013 14:35
Čakajte, a ni običajno, da se takele sončijo na cesti,? Tale se pa v grmovju skriva............
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Jagodni cmoki z makovim sladoledom