4. apr 2013 16:48
Zdaj, ko ni več mojega muca Poldeta ( kako zelo ga pogrešam ) večkrat obiščem ta dva elegantna lepotca. Seveda jima prinesem kockice suhega kruha, koruzno zrnje in regrat za poslastico
babka1951
4. apr 2013 16:48
Zdaj, ko ni več mojega muca Poldeta ( kako zelo ga pogrešam ) večkrat obiščem ta dva elegantna lepotca. Seveda jima prinesem kockice suhega kruha, koruzno zrnje in regrat za poslastico
babka1951
10. apr 2013 10:16
Tole sem dobila po mailu, pa so tako luštni, da jih moram prilepiti še sem.
Kotarca
10. apr 2013 14:03
Ta tretjega sem opazila, ko sem že hotela zapreti, pa le vidim še eno pasjo bučko. Super slikca.
naor
13. maj 2013 16:28
Končno slika kot se spodobi. To je namreč " moj " Viktor! Slika ni moja, ne premorem tako dragih aparatur.
Postal je namreč tako slaven , da ga hodijo slikat ljubitelji birdwatchinga in seveda sem si eno sliko prisvojila tudi jaz.
Za tiste, ki ne veste: že pet , šest let se vsako leto vrača iz Afrike k nam in ima mladiče ne enkrat, ampak dvakrat na leto.
Nenavadno in zelo zelo redko se zgodi kaj takega.
lp lučka
13. maj 2013 16:40
Lučka, kje se da slikat to čudo od ptiča. Našega ni več na spregled
lp, Vanja
http://zaspancki.si/
13. maj 2013 17:39
Tale Viktor je pa res nekaj prav posebnega in Lučka, upravičeno si ponosna nanj. Naj se še dolgo vrača in te razveseljuje, res je čudovit.
zeta
19. maj 2013 19:37
Jaz našla, poslikal dragi. Saj veste, kjer je ena, jih je zagotovo več. Še mogoče kak teden in šavja, v katerem se je skrivala, ne bo več.
Vanja
19. maj 2013 19:51
Lepa, lepa.
lp
cervus
19. maj 2013 20:11
elaphus je napisal/a: |
Lepa, lepa. lp
|
Sem skoraj morala CPR dobit, ko sem pridrvela v hišo. Da o tem, da sem verjetno celo sosesko "zbudila", medtem ko sem laufala tistih 25 metrov do hiše, raje ne govorim.
Vanja
19. maj 2013 21:46
To ti pa verjamem.Si kar predstavljam ta džiro. Samo lepa je pa res, če pomisliš, da jo gledaš na sliki. Menda je letos kačje leto, joj, pa že miši sem se tako bala, ni nemogoče, da kakšna kača zaleze na pečino in se tam greje, ne bi bilo prvič.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev