28. avg 2011 20:23
Kako dobro pozira,je prav simpatična in lepo pisana.
Milži
28. avg 2011 20:23
Kako dobro pozira,je prav simpatična in lepo pisana.
Milži
28. avg 2011 20:25
je bila očitno navajena ljudi, ker je ni prav nič motilo, ko sem s fotoaparatom skakala okrog nje, pa še z bliskavico, ker je vedno prihajala ob večerih; najbrž je bila zatopljena v svoje misli...
Sonja
28. avg 2011 21:58
http://www2.arnes.si/~oskksavokl3/krastaca_zelena. Se oproščam, če se vam zdim tečna - ne morem iz svoje kože, vam pa ni treba brat, če ne želite. Ampak takele stvari se mi pač zdijo zanimive, ker marsikaj novega izvem.
lp
cervus
28. avg 2011 22:07
V bližini je hrana.
rrr
28. avg 2011 22:10
Res zanimivo, elaphus, pojma nisem imela, da je nekaj posebnega. Vendar je pa nisem posnela pri nas, ampak v Dalmaciji.
Sonja
28. avg 2011 22:32
Limnol, meni je krastačica prelepa! Kot iz kakšne pravljice
PS: Hmmmm ... če te vsak večer obiskuje, je pa že malo sumljivo a si prepričana, da tole ni slučajno začarani princ?
Mojca
28. avg 2011 22:50
Ja zdaj mi to poveš! Kaj čem, pač še ena izpuščena priložnost v življenju, bom morala do naslednjega poletja ostati zadovoljna z mojim žabonom, kakršen pač je....
Tale je pa iz domačih logov:
Sonja
28. avg 2011 23:02
Eden od dveh naših cartekov-KP King.
toppy
28. avg 2011 23:32
OMG kako luuuškana kača! Če bi si upala bi imela ameriško mlečno kačo samo na žalost mi je moj očka povedal da al bo šla kača od hiše al pa on hehe.
28. avg 2011 23:41
Ameriški rdeči goži so še bolj cartkani in prijazni kot ameriška mlečna kača. Ona je tudi rahel kanibal, če se ne motim - al sem pa kaj pomešala .
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Sirovi napihnjenčki z dodatkom