![](/userdata/avatar/xGNO18wTiXaK9QTAHL5S.jpg)
10. maj 2011 20:57
Prosim, prosim, HEMA, da še mestni "cukrčki" vidijo to lepoto!
lp
10. maj 2011 20:57
Prosim, prosim, HEMA, da še mestni "cukrčki" vidijo to lepoto!
lp
10. maj 2011 22:33
lp
cervus
11. maj 2011 8:53
Bom v soboto spet videla tega našega telička in bom potem naložila obe slikci: včerajšnjo (sluzasto) in sobotno, ko bo upam že poskočen teliček.
11. maj 2011 12:59
Saj, HEMA; če kdo tega pogleda ne prenese, naj pač miži, a ne? Tako je pač življenje, sploh, če si sesalec. Kot, da je pri ljudeh kaj drugače.
11. maj 2011 13:43
Tole je naš teliček, še ne minuto po rojstvu. Saj konec koncev je res, tako je življenje. Oziroma začetek življenja, a ne. (še vedno je "naš" teliček in "naša" krava, pa ž 12 let nisem več doma
)
hema
11. maj 2011 15:03
Ajajaj!!!! Grem danes mimo črede krav, ena ima gromozanska vimena, kar se izza nje prismuka mičken teliček - čisto svetlo rjav in enobarven. Bil je še eden, večji, in malo me je presenetilo, ker sta si bratsko delila mlekarno, čeprav brata že nista mogla bit. nisem vedela, da krave pustijo tujim teličkom, da sesajo?????
Zdele bom pa še enega srčka pokazala - star je štirinajst dni:
lp
cervus
11. maj 2011 15:12
Hema, elaphus: oba sta krasna, sva sam se izpekmezila
11. maj 2011 16:25
Naše tri male kepice so danes odprle očke
11. maj 2011 22:07
Luštne, luštne, luštne!!!!!
(mal me že skrbi - tolk mi na otročje vleče - a je to znak zarustane emšo????
)
lp
cervus
12. maj 2011 0:26
Elaphus, mal je Emšo, mal pa ... to ni samo luštno, to je že prav kiiiiiičasto Tudi jaz sem se vsa scedila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pohorska gibanica
Dušeno sladko zelje