Tristo kosmatih in druga čuda narave

leiiča  

član od: 20.9.2008

sporočila: 55

11. apr 2011 14:21

Evo jaz sem dodala še par slikc moje lubike Nely... slike so malo bolj tko tko, ker so obrezane. =D Drugače pa so bile posnete v bližini mojega doma in sicer na Otočcu in je bil res prečudovit sprehod. 

LP, Lea

Sporočilo je spremenil(a) leiiča dne 11. 2011 14:24

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

11. apr 2011 19:52

Vedno rada pogledam to temo, všeč so mi vsi kužki in macice, pa kačice sploh! Pa sem rekla, da podelim z vami moje "miške" To je moja mala baraba, ko se ji spi (skoraj vprašanje kdaj se ji ne?) Ta parček je pa od mojega dedka in babice in sta face! No to so pa njune moje najljubše kure in petelin :) (katere vedno rada ganjam) no ampak majo lepo življenje! Cel dan lovijo kobilice, črve, vse kar je meni fuj.. Pa lep dan/večer, če pa najdem še kako kul fotko jo pa "prpopam" ;) _tmickena_

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

11. apr 2011 20:28

Lenarjenje dveh prijateljev pod cvetoco cesnjo, v prekrasnem pomladnem dnevu p4110061_595

Nena-morje

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

11. apr 2011 20:35

Tmičkena, tista dva mucka sta pa tako lepa.. Jaz imam dva, samčka in samičko (10 in 8 let) pa se vedno nekaj ravskata in tepeta. Samo, en brez druzga pa spet ne moreta. Bom se potrudila pa kakšno sliko dala gor (če znam?)

kafetarca  

član od: 30.9.2009

sporočila: 277

11. apr 2011 20:43

Nena, dodajam še eno "enooko gusarko" Ta vikend jo je slikala prijateljica. Ker v pasjem potnem listu še ni slike, bi morda kar tole ponucala... Alternativa (za potni list) je ... kafetarca foto blogec:Sovica Oka

_tmickena_  

11. apr 2011 20:47

@ HEMA: Ja res sta krasna, sploh glede na to da sta "kmečka" mačka. Dobro, samička je včasih malo lena, samo je pa res, da je tudi že kar precej stara. No njuna zgodba je pravzaprav zelo zanimiva. Ko je dedek izgubil mačka, ga je tale mačkon nadomestil. Ta se je pojavil pred stričevim blokom, kjer so ga vsi mulci čohali in lovili, potem ga je stric vzel in odnesel do ata. No ta muca, ga je pa še nekaj časa celo dojila, hja, svašta. Nekako ga je "posvojila", kot ga je tudi dedi. Ni pa ravno scrklanc, rad ima svoj mir, samo ko njemu paše se crklja, ga je pa užitek opazovati. No samička je pa scrklanka ;) Je pa normalno, da se kdaj pa kdaj tudi zravsata malo ;) Kar naloži kako sliko! Jaz sem malo prešnjofala in sem celo odkrila kako! _tmickena_

_tmickena_  

11. apr 2011 20:49

@nena-morje: Kake face! In kako dobra kombinacija! @kafetarca: Ker smeh! :D _tmickena_

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

11. apr 2011 23:00

Tudi pri nas se eden rad smeje

... pa stiskamo se tudi radi - Roko in mucek Mali Miško

... takole smo praznovali valentinovo

... eni pa takole - podganica Šiška

... zdaj, ko je nastopila že skoraj poletna vročina, pa je naš mali črni Roko takole po črnogorsko peživel svoj delovnik

... za konec pa še zadnja slika mojega najprijaznejšega muca pod soncem, ki je poginil dva tedna nazaj Pogrešam te, Mrči moj!

Mojca

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

12. apr 2011 6:39

Te slikice so mi polepšale današnje jutro. Sama nikakor ne morem naložiti fotografije, ali pa je znam. Lep dan vsem! ursula-ce

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

12. apr 2011 7:45

MamaF, moje sozalje za Mrcija

Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti