17. mar 2014 9:11
Izvrsten Anin tekst :) Se v celoti strinjam z njo in prav zares bi moral nekdo močno zardeti. To še vedno trdim in me ne bo nihče prepričal v nasprotno. In na vprašanje ali sem bil zadnje čase kj v ZOO-u v Lj povem da ja, bil sem in to celo večkrat v zadnjih npr. petih leti, službeno, ker ta moja otroka prevelika vnukov pa še nimam . In kakšna je razlika med kletko in ogrado, oboro ....razen v velikosti ? Nobene, v vseh primerih žival živi v ujetništvu in v nobenem primeru v njem ne uživa.
Vem, da ne bo nihče prevzel odgosovornosti, to bi bil čudež v moji domovini. Vem, da se bo stroka enotno postavila na okop obrambe, kljub številnim trenjem, nesoglasjem, slabih medsebojnih odnosov, komolčarstav, lezenja nekam navkljub. In da bodo celo nazadnje za lastno smrt okrivili kar riso samo, kaj se je pa tako nerodno nastavila , da so ji zlomili stegnenico in zakaj se pa ni lepo mirno pustila ujeti. Toliko o strokovnosti , ki če bi bila taka kot je treba, ne bi dovolila tega, kar se je zgodilo.
hedonist