29. avg 2010 21:09
Jaz pa nisem vesela vsakega novega člana.
Kakor uživam, ko berem Vendelino Jr. ( ki je res pametna in ne samo "pametna") v njeni prelepi slovenščini in izrazih, ki jih (duhovito) uporablja (pleme je samo en primer, ki v njenih sporočilih vedno paše, kamor ga pač umesti, sem po dve dneh pisanja še enkrat prebrala Multijevo prvo pisanje in se spomnila še vseh ostalih zateženosti, ki jih pošilja kot odgovore ali mnenja in mislim, da tudi če nič več ne napiše in naj svoje komplekse zdravi drugje in ne na kulinariki, bo ravno tako dobro. Ker komplekse ima, 100%! Da o znanju slovenščine in pisanju v stilu "piši kakor govoriš" oz. nekem brez veze slangovstvu ne bi nič....
P.S.: Mislim, da Vendy sploh ne bo odreagirala, ker je, kot misli tudi sama, pametna in je škoda vsake njene sekunde časa, da bi se z Multijem spuščala v neke besedne dvoboje in dokazovanja ne vem česa že, da bi Multi svoj ego hranil.
P.S.2.: Predvidevam, da se bo Multiju vsulo in se bo razpisal, ampak tako kot on sem samo napisala svoje mnenje.
P.S. 3.: Uživam v branju njenih napotkov in ne v oblačenju po predlogih Vendeline Jr. in uživam, ko nam pravi Ladies!
Pa lep pozdrav vsem na Kulinariki in mirno noč.
anaboleyn