Laydies and gents

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

29. avg 2010 12:47

japaja je napisal/a:
Mene pa poleg strpnosti do drugače spolno usmerjenih in drugače verujočih zanima tudi strpnost do patetičnih (ali je patetika morda prepovedana) japaja

Kot je razvidno iz tega in še kakšnega posta, patetika še zdaleč ni prepovedana....

Escada

perpetua  

član od: 11.10.2008

sporočila: 338

29. avg 2010 12:48

patétika -e ž (ẹ́) pretirano navdušenje, pretirana vznesenost: njegova patetika je vzbudila posmeh; slabš. frazerska patetika / pri predavanju je zašel v patetiko No vidiš, še SSKJ pravi, da patetika vzbudi posmeh, kaj čmo Ni pa prepovedana. perpetua

escada  

29. avg 2010 12:52

multivitamin je napisal/a:

Zame ne. Mam osebno več istospolno usmerjenih prijateljev in prijateljic....se mi je zdelo ;)...... in tudi verujočih v karkoli pać kdo veruje. Pa živali mam rad. Pa tudi jem živali - kure,prašiče itd. Mene zanima in me je vedno zanimal človek. Ne kdo s kom in kako seksa in v katerega boga veruje.

escada je napisal/a:

Aja...zanima pa te kako se kdo naslavlja in imenuje svojo družino???

Pa kako kdo "trakta"

...pa si zamišlja svojga tipa...

pa kako mora svoj naziv dokazovat z potrdili...itd. Če neveš kaj sem napisal preberi svoj prvi post.escada

Samo draga japaja enim je težko pogoltnit pa ene zadeve napisat. Kamoli povedat. In to,da smo sedaj prišli na to temo je smisel pogovora. Ne glede,da tema nosi naslov kakršnega pač nosi.

escada je napisal/a:
Če je ta tema smisel pogovora....?   escada

Multi

multivitamin

Escada

Sporočilo je spremenil(a) escada dne 29. 2010 12:55

Sporočilo je spremenil(a) escada dne 29. 2010 13:00

escada  

29. avg 2010 12:57

Prosim escada,da me ne navajaš in potem nad moj podpis dodaš mnenje,ker te bom prijavil. Če ne boš umaknil svojega pisanja nad mojim podpisom

escada je napisal/a:

Saj, zato pa sem tekst obarval v vijolično...je najboljši približek roza barve...

Ti pa mirne duše prijavi .escada

multivitamin

Escada

Sporočilo je spremenil(a) escada dne 29. 2010 12:58

Sporočilo je spremenil(a) escada dne 29. 2010 13:02

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

29. avg 2010 12:59

Multivitamin, pejd še mal spat, se mi zdi, da je bilo premalo....

rrr

escada  

29. avg 2010 13:06

Veš kaj. Jaz sem žalil v prvem postu nekoga. Ampak niti jaz si ne drznem napisati in uturiti svojega mnenja,med katerikoli citat. Če sem pa jaz roza zate sem pač roza. Nimam z barvami problemov.

In končno si dokazal vsaj meni,da ti res ne sežem do gležnjev. Ali pač?

multivitamin

"Uturiti pomeni nekaj neopazno vmestiti, ker pa je moj tekst v tvojem citatu jasno označen, se zaradi tega sploh ne čutim krivega..torej'

Če pa mi sežeš do gležnjev ali ne pa se jaz s tem res ne obremenjujem.

Escada

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

29. avg 2010 13:19

Multi, pojdi nazaj in zbriši vse, kar si napisal. Imaš lepo narisan košek za smeti, pa odstrani tole drisko, ki je ratala v teh dveh dneh.

Vanja

escada  

29. avg 2010 13:32

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Multi, pojdi nazaj in zbriši vse, kar si napisal. Imaš lepo narisan košek za smeti, pa odstrani tole drisko, ki je ratala v teh dveh dneh.

Vanja

Vanja, se mi zdi, da to nebi bilo ravno prav, še manj pa pošteno do  vseh udeleženih v tej , tako kot si rekla in se s tem tudi strinjam "driski"

Escada

escada  

29. avg 2010 13:36

Ne bom brisal Vanja, ničesar.

Brisal pa ne bom zato,ker sem dobil graje in pohvale. Nekako pol-pol. In bi bilo zdaj od mene neresno,da brišem temo ali moje odgovore. Kar sem napisal sem napisal. Celo, verjami ali ne mi je žal,da sem napisal kaj. Brisal pa ne bom.

Lp

multivitamin

Sporočilo je spremenil(a) multivitamin dne 29. 2010 13:32

Graje in pohvale? Pa celo v razmerju pol/pol?? Sedaj pa že resno dvomim da sem na "kulinariki" oz če sploh razumeš kaj pišeš.

Escada

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

29. avg 2010 13:41

Prijatelji, potegnimo bremzo. Ni vredno nadaljevanja. naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti