7. sep 2010 12:09
Spagon, guglaj tale keywords: "virtual makeover" ...in bo zletelo tega kar precej. Vendelina jr.
7. sep 2010 12:09
Spagon, guglaj tale keywords: "virtual makeover" ...in bo zletelo tega kar precej. Vendelina jr.
7. sep 2010 12:53
Ah, itak... Hvala!
Grem gledat kaj bi lahko počela s svojo dolgo blond grivo :)
saša
7. sep 2010 20:50
A neobhodno mora biti dolga? Ker dolgi blond lasje nekaj časa funkcionirajo, ampak tudi Amaia Salamanca (glede na to, da spremljaš nogomet in dogajanja na Iberskem polotoku, predvidevam, da veš, katera je to) in Anja Rubik sta na eni točki nehali z "dolgo in blond". Pa Daria Verbovny tudi. Medtem ko Donatella V ne bo nehala. Pa bojim se, da Claudia S. takisto ne. Anyway, najbolj seksi blondinki sta bili dve. Jean Harlow in Marylin Monroe. Jean je bila bojda naravna blondina, Marylin ne. Ampak point je naslednji: seksi blond je dolžina ko ni več kratko, ni pa še srednje dolgo (tisto striženje, ki ga je imela R. Zellweger v Chicagu). malo stopničasto in za kak odtenek še posvetleno. To lahko nosijo samo svetle punce, ker taka frizura preprosto ne prenese nič narastka. Drugače pa "dolgo in blond" - če si ravno ne služiš kruha v šovbiznisu, je z "dolgo in blond" težko doseči, da te sodelavci upoštevajo in jemljejo resno. Oziroma, te jemljejo resno, ko je trebna dajati naloge. Te pa ne jemljejo resno, ko gre za napredovanja. Ker "dolgo in blond", to je za punce, ki fotokopirajo, za kaj več pa ne. Medtem ko je shorter & blond zelo respectful. Vendelina jr.
8. sep 2010 16:24
Hahha Vendelina ti pa kar stresaš stereotipe iz rokava! Ja, moji lasje so dolgi in naravno blond.
Ne boš verjela, tudi blondinke znamo razmišljat in celo končamo fakulteto
Sicer sem pa vesela, da ne delam v tako primitivnem okolju, da bi mi zaradi mojih las dajali dela ala fotokopiranje in kuhanje kave. Pravzaprav je moje delo zelo odgovorno in ga imam rada, moji sodelavci in nadrejeni pa me, kljub moji barvi las, spoštujejo in vedo, da se name lahko vedno zanesejo.
Itak je pa bolj pomembno kaj je v glavi in ne kaj na njej, kajne?
saša
8. sep 2010 17:39
Bravo Spagon, se podpišem pod tole . Tudi jaz imam dolge, blond lase, pa znam razmišljat s svojo glavo, tudi v mojem delovnem okolju vedo, da se lahko name vedno zanesejo. Moje delo je zahtevno in je kljub mojim dolgim blond lasem zelo dobro opravljeno. Že dolgo več ne velja mit, da ženske s takšnimi lasmi ne jemljejo resno ...tu pa tam se najde še kakšen primitivec ... Mayisa
8. sep 2010 19:12
Sem blond, natur (zadnjih nekaj let "skoraj" natur) in kratkih las. Ko sem bila še zaposlena, sem imela odgovorno, poslovodno delo in jemali so me resno. In kot berem, Vendelini ni prišlo na misel namigovati, da ste dolgolaske trapaste. Le v svoji maniri modne gurujke (glejte dolge strani odzivov njenih navdušenk) pove - kar sicer govorijo tudi modni svetovalci po tujih revijah, da za ambiciozno zrelo žensko v poslovni sferi, blond loknice, spuščene po hrbtu, niso prava izbira. Kot niso prozorne bluze, luknjčasti topi, mini krilca in sandalce z 10cm petami. Vsak se pa odloča po svoje in kot tudi s kravato neprimerne barve lahko postaneš generalni direktor, si verjetno tudi s frizuro birmanke lahko spoštovan in cenjen. Samo da je morda malo težje in malo bolj počasi. Lisa
8. sep 2010 19:47
Nikjer ni govora o loknih (kot Lisa pojmuje frizuro birmanke). Predstavljamo si lahko tudi strogo počesane speglane blond dolge lase (kot na moji hčerki), ki na svoji sferi raztura. Barbra
8. sep 2010 20:13
Pa ja, saj se ve: v ameriških filmih so ta žleht punce vedno s precej temnimi lasmi, one pridne in oh in sploh primerne za ožent in in za eno čudo drugih stvari so pa po difoltu svetlolaske (si ne upam napisat blond, da se ne bi kdo kaj spotikal ob moje pisanje )
lp
cervus
8. sep 2010 21:42
Ja, pa angeli so tudi blond... Barbra
8. sep 2010 21:50
Res je - edini, ki je bil brinet, je šel pol v podzemlje.....
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Pesto palačinke