4. jan 2011 9:15
Vendelina hvala za seznam zadev, ki se jih splača kupit na razprodajah. Jaz imam v načrtu malo črno oblekico, blazer, vsaj ene zimske hlače (ne črne) in belo srajčko ter bež plašček-puhovko. Pri vsem drugem se nekako znajdem, z blazerji imam pa prav vedno težave in zdi se mi, da ne znam izbrat pravega kroja. Če že drugega ne, mi štrli na prsih, čeprav ne morem reči, da imam prav velike. Na kaj moram paziti pri nakupu blazerja? Nimam težav s postavo (170 cm/62 kg) in proporci, stara sem 33 let. Pa še to: kakšen blazer se poleg že priporočenega modrega splača kupiti na letošnjih razprodajah, da bo še kako leto in? Najbrž bom kupila enega črnega, ker mi je tisti, ki ga imam, po izgubi nekaj kilogramov zdaj malo prevelik. Bi pa morda še kakega malo bolj casual, takega za vsak dan na kavbojke in puli. A so blazerji iz rebrastega žameta še "in" ter kaj meniš o blazerjih iz trikotaže, ki jih je zadnje čase vedno več v trgovinah? Jaz jih še vedno "malo postrani gledam" in mi ni čisto jasno, kako naj bi jih nosila - vedno me asociirajo na zgornji del trenirke . Hvala za nasvete. motovilčica