17. dec 2010 0:06
Pozdravljeni, Redno in z veseljem berem to rubriko, ki je resnično super zadeva, saj ljudi brez smisla za oblačenje nikoli ne manjka in dobro je da se lahko na kulinaričnem forumu poučimo tudi o tem. Pravzaprav se oglašam s problemom ki je zame precej hud, mogoče pa ga boste lahko ve pomagale odpraviti. Gre se za to, da sem 31. decembra povabljena na poroko. Datum je zanimiv, mene pa jezi to, da bo hladno in da nimam pojma kako naj se oblečem. Poleg tega da je moja oblačilna baza zelo skopa in nimam ničesar primernega za takšno priložnost me jezi še moja xl postava. Torej, preidem kar na vprašanje. Kako se obleči priložnosti primerno in pri tem ne preveč zmrzovati, nato se ne preveč "kuhati" v prostoru in predvsem kako skriti odvečne kilograme. Škornji odpadejo, saj so moja meča neprimerna za vse oblike in jih niti slučajno ne morem navleči nase, kar preostane so gležnarji oz nekaj podobnega, pravzaprav so čevlji najmanjši problem, huje je pri oblačilih. Nameravam se odpraviti po trgovinah v Ljubljani in najti kaj primernega pa sploh ne vem kaj naj iščem. Da opišem še moj običajni stil: kavbojke in visoke pete, plačšek in puloverji ter tunike rezane pod prsmi. Zakaj? Da skrijem odvečne blazinice na predelu trebuha, optično podaljšam noge s petkami(višina 168) itd. Prosim za nasvete kako se obleči, da bom izgledala elegantno in ne kot napolnjena vreča za krompir. Leta? Zgodnja dvajseta. Prosim za pomoč in se že v naprej zahvaljujem. Lp dorothy