Oblačilni report za jesen-zimo 10-11

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

7. nov 2010 22:51

Vilma, sem vesela zate. Pa tudi moraš vedeti, da si v najlepših ženskih letih. In si hotela preobrazbo. Uspelo ti je. Mogoče bom pa tudi sama osvežila svojo omaro, v kateri je "kr neki." Tudi verjamem, da se bolje počutiš in si bolj samozavestna. Mislim, da nisem edina, ki si ji poganala kri po žilah.

naor

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

7. nov 2010 23:31

Pa še majhen dodatek za vse, ki se morda bojite spremembe stila iz finančnega vidika- ravno 3 dni nazaj smo šle v šoping s kolegico, ki je stilski fracaso oz. polom. Dekle ima tam do max. 10 kg viška in si je nekako vtepla v glavo, da je samo za v "vreče za krompir" pa še te nima veze kake barve/tkanine so . Budget ji trenutno malo šepa pa sva vseenp šli v šoping. Po 6ih urah prečesavanja trgovin sem jo spravila v oprijete kavbojke (je ugotovila, da v svojih starih prevelikih kavbojkah izgleda vsaj 10 kg močnejša ), majčko/tuniko nekje vmes (spet ugotovitev, da si ni z xxl zgornjim delom delala nobene usluge ) sivo jaknico do sredine bokov in opetkane škornje (namesto starega "važn-da-mi-je-topl-čeprav-so-krampasti-in-znucani " modela doma) za vsega skupaj dobrih 100e. Vem, da je za nekoga tudi to veliko, ampak če je interes in neka realna možnost, da se kaj premakne v boljše čase mislim, da 100e ni tako velik zalogaj. Tako da kar pogumno. Viva Meier

naor  

8. nov 2010 8:55

To, česar pa najbolj ne maram, sem storila sama in te napačno naslovila. Viva, oprosti !

naor

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

8. nov 2010 9:39

naor, boljše preberi, nekaj si zamešala. Prej si prav odgovorila Vilmi, sedaj se opravičuješ  Vivi"

ežoj

lučica  

član od: 28.10.2010

sporočila: 174

8. nov 2010 9:44

Viva Meier dobro napisano! Jaz grem ravno danes po nakupih, nujno moram kupiti obleko za zimski čas. Vem da bom morala obhoditi kar nekaj trgovin. Ker nimam pojma kje dobro obleko, ki mi bo pasala na moje poporodno okroglo telo stakniti za malo denarja. Sicer se veselim že cel teden da grem po nakupih, a se bojim da bom kar en čas tekala(dobesedno) po trgovinah ( pa še izbirčna sem). Moram pa tudi povedati, da nikoli ne nosim oblek ampak le hlače, pa mi moj možek pravi da mi obleke tako lepo pašejo, oh ja eno samo jamranje me je Vem, da mogoče pretiravam, ampak vedno ko grem v nabavo zase si premislim, ker si zmeraj pravim- tega pa ne rabim bom raje kaj kupila moji pikici in tako že en lep čas nimam nič novega.... lučica

naor  

8. nov 2010 11:10

Ja, ežoj imaš prav. Naj ostane tako. Nima se smisla zapletati. Tako sem mislila na novo podobo, da so se mi vsa imena na "V" pomešala.

naor

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

8. nov 2010 11:53

lučica, če ti časovno znese (kar ob malčku/malčici sicer ni ravno verjetno, a vseeno) pojdi večkrat na lov. Sama grem dostikrat na ene 2 večja obhoda že s fiksno idejo, da bom samo pregledala teren, videla kakšna je ponudba, malo cenovno pogledala kje mi je mesto in za kam bo treba še malo prišparati, potem ko imam pa nek zemljevid ponudbe v glavi grem pa res v lov. Poskusi to taktiko, kolikor ti pač časa dopušča. Je lažje, če približno veš kje so stvari, ki so ti všeč in te potencialno zanimajo. Seveda pa med ogledom in šopingom ne sme miniti preveč časa, da artikli vmes drastično ne poidejo, kar se mi tudi dogaja ko mečkam in mečkam in se ne morem odločiti. Pa le privošči si kako stvar, saj veš kako pravijo, da j enajbolj srečen tist otrok, ki ima srečne/zadovoljne starše Viva Meier

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

8. nov 2010 20:37

Kako pa lahko eksperimentiramo s hlačami? Jaz sem bolj hlačne sorte in bi rada našla kaj kulskega in seveda višini primernega. Čarli08

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

9. nov 2010 2:56

Čarli08 je napisal/a:
Kako pa lahko eksperimentiramo s hlačami? Jaz sem bolj hlačne sorte in bi rada našla kaj kulskega in seveda višini primernega.Čarli08

Razlicne barve, blago in dolzine. Se mi zdi, da smo se enkrat pogovarjale o tem, da gres po nakupih sprijateljico ali partnerjem, da te poslika. Doma si v miru ogledas, kako ti razlicni kroji pristojijo. To ne velja samo za hlace, ampak tudi za ostala oblacila. Se posebej dolzino kril, ker veliko zensk misli, da bodo v dolgih krilih izgledale visje, pa temu ni tako.

Potem gres nazaj in kupis tisto, v cemer si najbolje izgledala. Ce ti kak model hlac res dobro pristoji, kupi dva para. Ene primerno skrajsaj, da bodo ravno prav dolzina za k balerinkam, druge pa za k visokim petam. Jaz to stalno delam s kavbojkami.  Hlace in kavbojke mi je od vseh oblacil najteze najti.

P.S. Pa poslikajo na te ne samo od spredaj, ampak tudi od zadaj in strani. Kot spodnje perilo, si natakni nekaj podobnega Spanx-om. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 09.nov 2010 16:35

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

9. nov 2010 8:13

The best, Vanja! Čarli08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti