28. sep 2010 14:08
Hvala Vendelini za napotke o oblačilni bazi. Zelo mi je bila všeč ideja o praznjenju omare in sem takoj stopila v akcijo, vendar sem ugotovila, da nimam kaj pospraviti nazaj Ilbis
28. sep 2010 14:08
Hvala Vendelini za napotke o oblačilni bazi. Zelo mi je bila všeč ideja o praznjenju omare in sem takoj stopila v akcijo, vendar sem ugotovila, da nimam kaj pospraviti nazaj Ilbis
29. sep 2010 15:16
anitram1 je napisal/a: |
Je pa tudi res, da za v mojo službo pridejo v poštev predvsem hlače (najraje kavbojke), ter oblačila, ki se lahko vzdržujejo. anitram1 |
29. sep 2010 15:19
VALENTINA2 je napisal/a: |
. Še dilema okrog barve majčk in moje polti, ki je bolj bleda, sploh pozimi. Kakšne barve izbrati, da zadeve še ne poslabšam? LP VALENTINA2 |
30. sep 2010 8:05
O,hvala, že našla. Pa še veliko drugega. Rabim samo še čas, da prečekiram poste. lp VALENTINA2
30. sep 2010 9:04
Včeraj sem na naši TV videla voditeljico v belem suknjiču, črnem krilu in belih ( svilenih-tako izgledajo )nogavicah.Nedolgo nazaj na isti TV voditeljica v belem krilu in črnih nogavicah.Sama se še dobro spomnim, da je pred časom veljalo, da belo krilo in črne nogavice ne gredo skupaj in obratno.Nevtralne v obeh primerih.Me prav zanima tvoj komentar,Vendy!
naor
30. sep 2010 12:03
Črno krilo in presvetle nogavice so passion killer v vseh kombinacijah. Belo krilo in črne nogavice - dokler ni nekdo na koncu srednjega nivoja znanja v oblačenju, naj tega nikakor ne počne. Ko se pride na master level, se pa lahko igra s kombinacijami bež plaščkov, črnih nogavic, bež-črnih čeveljčkov itd itd.... Začetnicam pa take vaje odsvetujem
Bel reklec in črno krilo pa zelo hitro postane nekaj, kar preveč spominja na "gostinske delavce", zato se velja temu takisto izogibati.
Vendelina jr.
30. sep 2010 14:43
Hvala Vendy.
naor
3. okt 2010 8:27
Vendelina jr., ker nisem ravno vsak dan na kulinariki, se ti šele sedaj zahvaljujem za nasvete. Delam v pisarni, vendar me dolžnost večkrat kliče tudi v proizvodnjo, kar pa je tudi problem(skakanje preko ovir, mastno, mrzlo, mokro),od tukaj tudi problem pri oblačenju, - tako da moram tudi obutev prilagoditi, ja tukaj pa ne nosim superg, ampak kakšne bolj nizke, udobne črne čevlje. Priznam, da veliko več pozornosti posvetin nakupu čevljev kot oblačil. Nakupovanje čevljev mi bolj leži... lp, anitram1
11. okt 2010 18:38
Vremenske razmere so v teh dneh takšne, da se je res težko zjutraj odločiti kaj obleči. Zjutraj vladajo že skorajda zimske razmere, čez dan pa se segreje kar na prijetne temperature. Temu primerna je tudi raznolikost oprav, ki se jih da videti na ulicah. Nekateri se še nikakor nočejo posloviti od poletja in so obuti še skoraj v sandalih in odprtih čevljih. Drugi očitno že komaj čakajo, da se lahko pokažejo v novih škornjih. Tudi sama imam rada škornje, vendar se mi vsako leto zdi, da je še prezgodaj za škornje, da 'ne zgleda' imet že škornje... na koncu ponavadi prevlada mnenje, da bo zima še dovolj dolga za to, da bodo prišle v poštev škornje, bolje, da noge še kakšen teden dihajo v salonarjih. Kdaj se po vašem mnenju začne sezona nošenja škorenj? lp, ninky Sporočilo je spremenil(a) ninky dne 11.okt 2010 18:40
11. okt 2010 18:50
ninky je napisal/a: |
Kdaj se po vašem mnenju začne sezona nošenja škorenj? lp, ninkySporočilo je spremenil(a) ninky dne 11.okt 2010 18:40 |
Pravkar sem se vrnila iz Sicilije. Čeprav je tam še vedno od 25 do 30 stopinj, se že nosijo škornji in jakne :) Jaz sem bila jasno v sandalih in se čudila, kako lahko v taki vročini nosiš uggice (jaz bi imela lužo v čevljih, fuj!). Danes ko sem šla po 14ih dneh spet v službo, sem obula škornje :) Po moje se je pri nas že začel čas za njih, če dežuje pa sploh.
sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Burger s Kraljevo fit štručko