9. nov 2010 14:47
Vilma
naor
9. nov 2010 14:47
Vilma
naor
9. nov 2010 16:40
Punce, za pod hlace in obleke so res super Sapnx-ice in njim podobni kosi. Na golo kozo. Ce ne to, pa vsaj nogavice z mocno ojacanim hlacnim delom.
Vanja
9. nov 2010 16:41
Vilma kako si pa to lepo u piko zadela. Kakor, da bi z temi trenirkami mene opisovala. Sem res cev dan v njih. Ja in moja pikica ima cunjic čez glavo in še dalj pa še raste ko kopriva po dežju, tako da je določena cunjica oziroma pajacek (te ji največ oblačim)v uporabi kakih 14 dni. Mi je pa bilo vedno težko kupovat hlače, to je bila zame nočna mora. Velika sem in nikakor ne morem najti pravih hlač zase. Ali so mi prekratke ali pa v njih moja rit zgleda kot trodelna omara. Oblekic pa nikdar nisem bila vajena nositi in to moram spremeniti, pod nujno, ker se bom tudi jaz bolje počutila, če bom urejena. Vilma hvala ti za te bodrilne besede!!! lučica
9. nov 2010 16:46
Vanja oprosti moji nevednosti in neumnosti, ampak kaj za boga so spanx-ice??? lučica Sporočilo je spremenil(a) lučica dne 09.nov 2010 16:48
9. nov 2010 17:47
Tukajle je njihova uradna spletna stran, bolj za info kot kaj drugega. Dobijo se pod drugimi znamkami, ne cisto enake, pa vseeno dobre in seveda, cenejse. Kaj Spanxice in podobni kosi naredijo, lepo pokaze tale deklica na videu. Vse gre seveda na golo kozo.
Sem se pred casom hecala, da bi teje deklici, ki je prisla z njimi na dan, podelila nobelovo nagreado.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 09.nov 2010 17:52
9. nov 2010 23:40
Punce pomagajte mi z nasvetom! V soboto grem na abrahama in sicer na kosilo, zvečer pa še z možem in prijatelji na martinovanje na ples v gostilno. Oblekla bi ozko rdeče krilo do kolen (št.42), črne nogavice in salonarje s petko.-bi to šlo? Zgoraj sem razmišljala o beli bluzici(št.40), ne vem pa kakšen nakit, ali ogrlica, uhani, barva, ali oboje ali nič? Prav tako me zanima, če bi razen bele šlo zraven še kaj drugega? Druga varianta je črno krilo in temno vijolična satenasta bluzica, pa zopet prosim za namig, kaj vse bi šlo poleg? Tudi glede ličil me zanima, kaj bi bilo primerno glede na to, da sem temno laska in imamtudi oči temne, polt pa srednje svetlo? Moćni rdeči odtenki šminke mi sicer ne ležijo, a bi bil dovolj samo lip gloss? Nestrpno čakam vaše namige. LP Andreja andreja62
10. nov 2010 5:41
Andreja, jaz bi šla v drugo kombinacijo. Sicer to temo le bolj površno sledim, ampak mislim, da dokler sta rdeča in črna skupaj, to še zdrži, če pa pride še bela, pa meni res ne potegne. Tako da jaz glasujem za drugo varianto! Glede nakita... pa saj veš, manj je vsekakor več. Lp Mateja
10. nov 2010 7:53
Vendelina, bi se prosim malo bolj razpisala o hlačah? Moja postava ne gre nikamor v klasične (173 cm, 62kg), in kljub temu, da grem v trgovino z ogledalcem, mi nikakor ne uspe kupiti pravega kroja. Imam 3 pare džinsa, ene črne za silo in to je počasi to.... Že kakšne temno rjave/kamelje/temno vijolične bi bile super, ampak ne najdem "tapravih". Hvala za odgovor! Lp, Saša Saša
10. nov 2010 9:49
Spanxice rulz. Moja mati ima teh kosov kar nekaj (sicer drug proizvajalec, funkcija pa enaka) in sva imeli vedno nekaj internih štosov na to temo, vključno tistega, da spadajo v poporodno opremo.
Punce, zdaj vas nekaj že poznam iz naših individualnih tečajev oblačenja. In moj vtis do sedaj: vse po vrsti zelo čedne do točke, da se jaz vedno znova sprašujem, pa kako lahko punca to svojo lepoto skriva do točke, da je sploh ne vidi več? Čeprav je res, s trenirkami in napačno firzuro se da marsikaj skriti.
Dajte se, no, imejte bolj rade. Dajte si, no, malo vzeti čas zase in malo poskušajte z mejkapom. Najprej z malimi koraki. Lepo s tekočim pudrom po obrazu, nasmeh in tam kjer so lička najbolj izrazita,tam se gre z blusherjem z okroglimi gibi in so lička lepo narisana. In na usta gloss, dokler se ne naučite, kako se uporabljajo ta prava orožja (svinčnik, rdečilo, čopič). To ne zahteva več kot 5 minut časa in prosim, ne razlagajte, da teh 5 minut ni. Ko dnevno osvojite to rutino, se lotite še senčenja oči. V treh mesecih se naučijo čisto vse.
Andreja, če izbiraš med črno-rdeče-belo, in črno-vijola, potem je črno-vijola definitivno izobr. Glede na to, da greš na gostinsko žurko - tja se iz varnostnih razlogov ne hodi v opravah z dolgimi verižicami, koraldami in kar je še tega. Ta stvar lahko pristane v kakšni juhi (grrr) ali se vanjo pri kakšnem plesu kdo zaplete na način, ki ravno ne pomaga. Tudi s kakšnim blazno dragocenim nakitom se ne splača hoditi tja (ker se človek preveč sekira, če kaj izgubi, ko glava ravno ni bila pri stvari). Ura, poročni prstan (to na raokah zadošča). Bi se pa na tvojem mestu poigrala z uhani. Če imaš lase take, da se jih da speti (ali pa zelo kratke), potem je viseča bižuterija okej. Če pa imaš kakšno pažasto frizuro, potem ti vsieči uhani ravo ne bodo pomagali (ker se jih skoraj ne bo videlo, samo motili bodo lase), ti pa bo pomagala školjkasta uhanska bižuterija (uhani z zaponko, ki ne bingljajo) - take je nosila pokojna valižanska princesa in ta bižuterija se spet vrača (čeprav v bistvu nikoli ni odšla).
Glede mejkapa in te stvari - počakaj, da najdem nekaj uporabnih slikci in jih prilepim sem. Sicer je pa glavno, da boste fino žurali in če boš po tem žuru še za stilsko preobrazbo, se pa kar javi.
Sashika - če ne najdeš vijoličastih hlač, nič hudega. Vijola spada med barve, ki v hlačni kombinaciji ravno ne funkcionirajo najbolje. O tem sem se nekaj razpisala že na začetku sezone, Vanja je pa zadevo podkrepila z mavričnim izborom kostimov Hillary Clinton
Pri tvojih dimenzijah bi prej rekla, da imaš morda a) drugačno percepcijo sebe kot je tista, ki se kaže v ogledalu ali pa b)ne kombiniraš hlač z najbolj usterznimi kosi ali obutvijo. Glede na to, da te ne poznam, ni najlažje zadeti tvojega stila, ampak vseeno
- če imaš samo džins in ostale kežual hlače, zakaj si ne omisliš kakšnih hlač s širokimi hlačnicami in zgoraj kombiniraš s twin-setom in kakšno bižuterijo. Po možnosti v kameliji ali sivkasti barvi ali pa barvi vrvi?
- če si bolj v kežualu, namesto džinsa je kar nekaj kežual hlač, ki se nosijo s škornji iz materiala, ki spominja na kompakten jersey in vsebuje tudi elastan in potem se dobi učinek ozžjih jahalnih hlač. V kombinaciji z blazerjem zadeva zna delovati
- pomembno je, kakšno imaš obuvalo. Če je hlačnica ozka, se nosijo nizke in nižje pete. Če je pa hlačnica šriša, se nosi višja peta. Punce se po navadi zmotijo, ko nosijo široke hlače z nikimi petami in to je bogpomagaj.
Vendelina jr.
10. nov 2010 10:45
Bom še jaz malo prosila za nasvet, ker se ne morem odločiti sama. Sem v poznih srednjih letih, visoka 173cm, balkansko "popunjena" - nikjer posebno, enostavno čez in čez, torej dokaj sorazmerna. Imam krajše blond lase, make-up obvezno. Kupujem pa nekaj za silvestrovanje. Bo v hotelu, a ne z veliko zvezdicami, tako da nimam namena zapraviti prav veliko. Torej - ali se mi splača kupiti oblekico (ne bi črne) in kaj potem obleči čez? Si lahko privoščim roza barvo (videla nekje eno lepo reč, ni pink, a pudrasta tudi ne), ali naj ostanem klasična, s temnim kostimom in kakšno fancy bluzo, ali topom z nakitom? Ideja je tudi temno krilo z žametnim jopičem druge barve ali z vzorcem...kaj bi še šlo, kaj bi bilo najbolj pametno? LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Gratinirani fuži s sirom in pršutom