23. avg 2010 20:45
Vse to je ćista resnica, vendar kljub vsemu sem hvaležna "višjim silam", da mi je dano živeti v Sloveniji, ki še ni popolnoma podlegla surovemu kapitalizmu, kjer je mnogo ljudi, ki niso indiferentni do trpečih.
23. avg 2010 20:45
Vse to je ćista resnica, vendar kljub vsemu sem hvaležna "višjim silam", da mi je dano živeti v Sloveniji, ki še ni popolnoma podlegla surovemu kapitalizmu, kjer je mnogo ljudi, ki niso indiferentni do trpečih.
24. avg 2010 10:05
Japaja, ma kakšna umazana baba neki? Absolutno se je zagledal v atribut dolgih krakov, če je tipični moški verjetno ni opzail žrtvovanja in vstrajanja. Ampak, ti študenti,kaj vem. Glede tč. 3 nisem sodil apo sebi, ker se vsak dan oprham. Zaradi blagra vaju obeh se posipam s pepelom in vama želim naduspešno kontepmlacijo prav danes od 19:05 dalje, ko bo polna luna. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu! beatriceneznan uporabnik
24. avg 2010 12:48
Mi smo avantgarda, smo že na aktualnem luninem festivalu od včeraj. Traja do jutri "Prosim, da se vrnete k temi." (v.d. šerifa) japaja
24. avg 2010 13:15
Res je, moja v.d. šerifa! Vrnite se k temi, prosim.
moderator2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Pirini svaljki s pršutom