14. jul 2010 16:37
Uh, uh, hitro moram izkoristiti priložnost, dokler moderator še ni zaklenil teme in nekaj naklamfat.....
Komaj sem se prigrebla do računalnika, ve že skup spravile štiri strani - in to kake!!!! Olala! Ocvrte na visokem nivoju (saj ni čudno, zunaj bo kmalu vse ocvrto!). Aja, kaj sem že hotela? Ja, ko sem prebrala prvi jakov ali jakatov post, sem hotela napisat: jaka, čakaj na čaj in ne gofljaj - pol sem pa brala naprej in me je dobra volja minevala in zdaj tega ne bom napisala. a da sem že? No, dobro, pa se delajte, kot da nisem. Ali pa tudi ne - vse po vaših željah. Če hoče jaka, čakajoč na čaj, še naprej gofljati, pa naj. Dobro, da ne čaka Godota. Ampak replike na njegovo usajanje so vrhunske. Uživam v vseh, najbolj v Lisini. Za konec pa še - mojemu sinu je v drugem razredu (ojej, kje je že to.....) učiteljica popravila besedo "pomfrit" v "ponfri". Zaradi tega je pisal štiri (hodil je še v staro, zaplankano osemletko, kjer še niso poznali opisnega ocenjevanja). Ampak za pravopis se jim je pa vsekakor šlo - meni pa tudi - ta kolegica me še zdaj ne pogleda preveč prijazno. Sekiram se pa ravno ne - sem pač zadrta in tečna.
Aja, da ne skrenem s teme in ne smetim - moja teta, ki je odraščala v Franciji, pa dosledno in vedno pravi samo "frit". In tisti "t" na koncu se fajn sliši.
lp
P.s. Lep pozdrav vsem, se grem mal hladit - ker ugotavljam, da sem se mal pregrela
cervus