14. jul 2010 11:31
[citat=--jakačakačaj--]Uf ja na forumih se zmeraj uporablja le in zgolj knjižnja slovenščina. Poanta izmenjava mnenj je v tem, da te sodelujoči razume, da pa si privoščiš kak tak eksces kot je uporaba besede pomfri na kulinaričnem forumu je pa res absurd brez primere. aja nola in ostali, ki imate take grozne težave z razumevanjem nepravilnih slovenskih tekstov, priporočam vam forum grammarnazi.com tam se boste počutili kot doma... zdaj pa hitr iskat kje manjkajo vejice in kje so formirane nepravilne besede. Sem že zaposlil lektorja za moje izražanje po internetu, da mi bo pomagal pri pisanju in da ne bom izpadel kot neizobražen cepec, ki ne zna napisati dopisa... Pa tudi svoje otroke sem začel pospešeno izobraževati na tem področju tako, da bodo lahko brez skrbi komunicirali po spletnih kuharskih forumih :D
Ne samo na forumih, mimogrede, lepo da si se nam pridružil, tudi vobče se ljudje hote ali nehote predstavijo precej točno taki kot so.
Mislim, da si se dobro domislil ko si zaposlil lektorja. Če že ne tebi, tvojemu leglu bo gotovo v veliko in očitno zelo potrebno pomoč.
nola
Sporočilo je spremenil(a) nola dne 14. 2010 11:35