4. okt 2011 13:06
Uauu, no pa še očiščene so v gozdu kot mora bit!!!!! Če ma kaj viška letos naj kar prinese!
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
4. okt 2011 13:06
Uauu, no pa še očiščene so v gozdu kot mora bit!!!!! Če ma kaj viška letos naj kar prinese!
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
4. okt 2011 14:15
Najprej naj pohvalim Saro. Tudi moj dragi vse smeti po gozdu pobere in jih odnese v smetnjak. No, danes pa je poleg vrečke s pirovskimi piksnami prinesel tudi nekaj jurčkov.
mejačka
4. okt 2011 15:18
Mene pa zanima, ali ima kdo informacijo, če rastejo gobe kje na Pohorju? V naših koncih letos sploh še niso rastle, je očitno presuho. Bi se pa podali malo dalje ...
Prosim torej za kakšno info ...
lp,D.
4. okt 2011 17:50
Zdaj je z gobami res slabo,ni pravih vremenskih pogojev.Na veliko pa rastejo marele.
paulina d
4. okt 2011 22:08
A marele niso gobe???? Misliš one prave, za dež????
lp
cervus
5. okt 2011 18:31
Uh končno sem tud jst neki nabrala! Marele ;))
_tmickena_
6. okt 2011 8:23
Elaphus sem se pač malce narobe izrazila,pa saj se ve zakaj se gre.
paulina d
6. okt 2011 8:56
Objavljati fotke stare leto dni je mimo in zavajajoče. Kaj bi bilo. če bi to začeli početi vsi ? Verodostojnost foruma bi šla k hudiču zagotovo.
hedonist
6. okt 2011 11:48
hedonist je napisal/a: |
/.../ Verodostojnost foruma bi šla k hudiču zagotovo. |
Najbrž si mislil reči: "po gobe"
6. okt 2011 20:57
hedonist je napisal/a: |
Objavljati fotke stare leto dni je mimo in zavajajoče. Kaj bi bilo. če bi to začeli početi vsi ? Verodostojnost foruma bi šla k hudiču zagotovo. |
Zakaj bi bilo zavajujoče, saj je povedala, da so lanske, torej ni nikogar zavajala. S tem ni verodostojnost foruma prav nič trpela, še manj pa je šla k .
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Tortelini z bučkami in slanino