10. apr 2015 13:39
Tole iz Hoferja imam jaz že vsaj 5 let, zelo kompaktna zadeva.
Loni Makaroni
10. apr 2015 13:39
Tole iz Hoferja imam jaz že vsaj 5 let, zelo kompaktna zadeva.
Loni Makaroni
13. apr 2015 9:16
Mene pa zanima, kje bi lahko kupila Calve arašidovo maslo s koščki arašidov? Všeč mi je ker nima dodanega sladkorja in nasploh je odličnega okusa.
Hvala za vse predloge!
Cinnamon Stick
13. apr 2015 20:01
testeninca je napisal/a: |
Jaz pa ze izrdeno dolgo iscem metlo na katero samo pripnes vlazno krpico za brisanje tal, pa jo nikjer Ne dobim. Najprej sem 2 sparovi zlomila sedaj jih pa vec nimajo....
|
Upam, da nisem čisto prepozna. Danes so jih imeli v Hofer-ju.
Brisalnik prahu, ali krpe za prah 80 kosov - cena za eno in drugo - 6,99
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
13. apr 2015 22:49
Mene pa zanima če kdo pozna koga ki prodaja pristno prleško meso iz tunke? Kakšna tamkjašnja kmetija morda, ker v mesnicah sem jo našla ene parkrat, pa ni bila ravno tista taprava.
Hvala za vsako info.
Kotarca
14. apr 2015 5:46
Cinnamon Stick je napisal/a: |
Mene pa zanima, kje bi lahko kupila Calve arašidovo maslo s koščki arašidov? Všeč mi je ker nima dodanega sladkorja in nasploh je odličnega okusa. Hvala za vse predloge!
|
Arašidovo maslo s koščki arašidov sem kupila v Lidlu. Ni sicer znamke Calve, je pa zelo dobro.
Fora
17. apr 2015 10:38
Tudi jaz imam 2 vprašanji na to temo in sicer:
- kje v LJ (ali Obala ampak tukaj dvomim, da bo kaj) je kakšna trgovinica, ki prodaja kose oz. koščke usnja ?
- kje bi kupila kakšno sredstvo..solzilec...bi imela v primeru, da me kakšen pes napade...ker sprehajam malega kužka, pa se bojim, ker na periferiji je veliko spuščenih psov...
Andreia
17. apr 2015 13:16
Andreia, za usnje malo povprašaj kakšne proizvajalce ali izdelovalce:
usnjene galanterije
sedežnih garnitur
čevljarje, tapetnike, torbičarje... se da dobiti kakšne ostanke po zmerni ceni.
Za zdaj ne vem, včasih so se pa dobili - vprašaj:
LOTAS, Ljubljana, Slomškova ulica 13
ali www.taples.si
Uspešno iskanje in pozdrav.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
17. apr 2015 14:27
Andreia kot obramba bo delovalo karkoli na potisni plin (mini deodorant recimo).
OrionLady
17. apr 2015 14:58
OrionLady je napisal/a: |
Andreia kot obramba bo delovalo karkoli na potisni plin (mini deodorant recimo).
|
saj do sedaj sem včasih kar deodorant nosila s seboj ... sam ne vem, če bi dovolj pomagal...
AndreiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem