Kje kupiti?

Desanka  

član od: 15.6.2007

sporočila: 134

26. nov 2014 9:32

Eh drage moje...zapravila kar nekaj denarja (seveda, ko babnca hodi po trgovinah vidi to in ono...) ampak pulice s kratkimi rokavi, brez da ima ogromno elastana (ki se tako lepo uleže na šlaufke, ki si jih pridno nabiram okrog svojega teleščka) ni in ni...

No, v mani sem našla eno bež barve, vendar so bili stranski šivi tako pijani, da še te nisem kupila...

Res bom mogla v "veliko mesto" samo zaradi navadne, brezvzorčaste pulice s kratkimi rokavi! Me bo pomanjkanje tega pribomral, da si jo bom naročila preko stilaga  ...  

Desanka

roža  

član od: 25.5.2005

sporočila: 341

2. apr 2015 8:44

Bom kar tukaj vprašala, da ne odpiram nove teme...

Iščem kornete (samo vaflje), ki jih navadno uporabljajo za točen sladoled - torej da so spodaj ravni, ne špičasti. Zelo bom hveleža za vsak namig!

roža

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. apr 2015 11:01

Roža, jaz bi za nasvet vprašala kar sladoledarja. On bo vedel, kje jih nabavljajo, ali jih mogoče celo sami izdelujejo, ali kaj tretjega. Jaz se ozrem vedno pri viru, potem iščem dalje. Poskusi še ti.

naor

mihacerv  

član od: 22.2.2009

sporočila: 5

2. apr 2015 18:46

Živijo!

Tudi jaz bi si sposodil temo, da ne bom smetil po forumu. Iščem kavne skodelice za darilo za mojo pupo. Nekaj v tem smislu:

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&si

Mogoče kdo ve kje bi se lahko kupilo take oziroma podobne skodelice?

mihacerv

johana  

član od: 5.3.2014

sporočila: 12964

2. apr 2015 19:54

Pozdravljen, Mihacerv, poglej v Merkurju, sigurno jih imajo.

mopsika

roža  

član od: 25.5.2005

sporočila: 341

2. apr 2015 21:55

Hvala za nasveta!

Okoliški slaščičarji takšnih kornetov nimajo na zalogi, dobavitelji (tudi na podanih linkih), pavečinoma prodajajo le velika pakiranja. Jih ne potrebujem toliko, zato sem upala, da obstajajo manjša pakiranja - podobno kot dobiš klasične kornete v vsaki malo večji trgovini.

roža

testeninca  

član od: 19.2.2013

sporočila: 751

2. apr 2015 22:30

Jaz pa ze izrdeno dolgo iscem metlo na katero samo pripnes vlazno krpico za brisanje tal, pa jo nikjer Ne dobim. Najprej sem 2 sparovi zlomila sedaj jih pa vec nimajo....

testeninca

Fora  

član od: 28.12.2012

sporočila: 136

9. apr 2015 17:58

testeninca je napisal/a:

Jaz pa ze izrdeno dolgo iscem metlo na katero samo pripnes vlazno krpico za brisanje tal, pa jo nikjer Ne dobim. Najprej sem 2 sparovi zlomila sedaj jih pa vec nimajo....

testeninca

Tudi jaz že nekaj časa iščem ta ročaj, ki so ga prodajali v Sparu, sedaj ga pa ni več. Od ponedeljka naprej naj bi ga prodajali v Hoferju. Upam, da ga bom dobila. Poglej tudi ti.

Fora

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti