24. jun 2012 12:52
žižula: hvala za pomoč, vendar ne razumem nemščine
mali kuhar
24. jun 2012 12:52
žižula: hvala za pomoč, vendar ne razumem nemščine
mali kuhar
16. nov 2014 10:03
spet vlecem temo iz naftalina, zanima pa me, kje se se dobi cistilo Ajax Professional Limescale & Bacteria. Najraje bi ga nasla v Lj in bliznji okolici, ampak tudi kam drugam se zapeljem po letno zalogo V nasih lokalnih trgovinah ga ze nekaj casa ni. Se slika:
"Stressed is desserts spelled backwards!"
16. nov 2014 11:31
V tušu v Mengšu so ga imeli še par dni nazaj.
nxyz
16. nov 2014 11:32
Imam enega doma in na njem piše, da je uvoznik Colgate Palmolive Adria iz Lubljane, telefon 563 42 90. Tam bodo vedeli, kje se ga najde - če se ga še najde.
Sonja
22. nov 2014 16:28
Glede na to, da je tema pod "ostalimi" in ne kulinariki si drznem vprašati... če je katera kje videla pulice s kratkimi rokavi (pred leti so bile zelo modne in jih je imela vsaka trgovina, sedaj pa jih ni in ni in ni, prečesala SOliverja, StreetOne, H&M, Sportino, Promod,...), meni pa je to za zimo najljubše oblačilo... Pa malo boljše kvalitete (ne pa HOHOHO cenovni razred).
Desanka
22. nov 2014 16:54
C&A, videla včeraj v Mb. Saj misliš pulije, kajne?
mamamia
22. nov 2014 21:03
Hvala MamaMia, pokukam, pošljem poljubček, če najdem v našem CEendAju
Desanka
22. nov 2014 21:08
Pulije s kratkimi rokavi ima pogosto tudi Two way.
listek
22. nov 2014 22:07
In New Yorker...
25. nov 2014 12:00
Desanka, ce se ni prepozno - ravno prejsnji teden sem tudi sama iskala taksen puli in ga kupila v Modiani. Krasen, bel iz cistega bombaza od SOliverja za slabih €12.- Prodajalka mi je prijazno iz reklamnega letaka na prodajnem pultu izrezala se kuponcek za 20% popust tako da sem ga dobila res ugodno.
Upam da bo v pomoc, sele zdaj sem opazila tvoj post.
svenskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)