9. apr 2011 9:27
Letos samo kratek po-poročni skok na Sicilijo, da si napolniva baterije, vse ostalo prenešeno na marec naslednje leto. Saša
9. apr 2011 9:27
Letos samo kratek po-poročni skok na Sicilijo, da si napolniva baterije, vse ostalo prenešeno na marec naslednje leto. Saša
10. apr 2011 0:22
Letos končno dolgo pričakovana in načrtovana pot, tri tedne Uzbekistana in Turkmenistana ....
Skirta želja: ponovno za nekaj dni v Istanbul
Morje letos šele konec avgusta, moj najljubši čas ...
mamamia
10. apr 2011 13:43
Istambul tudi meni buri domišljijo! Sicer pa na Pašman, z dušo in telesom!
naor
10. apr 2011 13:45
Istanbul, Istanbul, Istanbul....za kazen, ker sem narobe napisala!
naor
12. apr 2011 7:43
Mi pa letos (spet) Grčija: Atene in otok Kea. Če je bil že kdo na Kei, bi bila zeloooo vesela kakega komentarja... Vložena Marelica
12. apr 2011 12:33
mamamia je napisal/a: |
Letos končno dolgo pričakovana in načrtovana pot, tri tedne Uzbekistana in Turkmenistana .... Skirta želja: ponovno za nekaj dni v Istanbul
Morje letos šele konec avgusta, moj najljubši čas ...
|
mamamia,
povej kaj več, kakšni so načrti za potovanje: z avtom, rent a car-om ali z javnim transportom ( predvsem po Uzbekistanu in turkmenistanu ).
Včasih je veljalo, da kdor ni videl Samarkand, Buharo in Isfahan ni videl nič. Sedaj boš lahko videla prva dva ( Isfahan se mi zdi, da si že ) .
ežoj
12. apr 2011 13:16
Ja, Isfahan sem že videla, še se bom vrnila tja, zagotovo - že zaradi tega mostu, pa Imamovega trga (tole je Ženska mošeja na trgu)
V Taškent priletimo iz Istanbula. V Taškentu se zadržimo nekaj dni, potem gremo spet z letalom v Termez, od tam pa potem z najetim busom po obeh državah (nas gre skupina 18 ljudi). Majprej proti Shakhrizabzu in dalje proti Samarkandu. Potem sledijo Bukhara, Khiva, Nuskus, Moynak, Konya, Derwaza, povsod ostajamo dva ali tri dni, kakor kje. Nazadnje smo v Ashgabatu in od tu spet v Istanbul in domov. Tam smo tri tedne.
Itak da moramo dobro pogledat Samarkand in Buharo, z nami sta tudi dva, ki sta poleg Uzb in Turkm prekrižarila tudi Kazah in še kakšen ...stan, sta izjemna poznavalca tako krajev kot zgodovine (eden je tudi eno krasno knjigo napisal o teh krajih) in seveda popotnika (onda dva sta tam kolesarila).
Da bo lepo in vznemirljivo, sploh ne dvomim. Zate pa itak vem, da si bil tam, smo spremljali...
Mamamia
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 12. 2011 13:19
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 12. 2011 13:21
12. apr 2011 13:24
naor je napisal/a: |
Istambul tudi meni buri domišljijo! Sicer pa na Pašman, z dušo in telesom!
|
Tole pa zate:
pa tole: most Galata, s katerega namakajo trnke do onemoglosti ...
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 12. 2011 13:28
12. apr 2011 15:06
Tudi jaz se vsako leto sprašujem kam pa letos na počitnice. Vsako leto čakam na kakšen last minute in se nato odločim..... http://www.odisej.net/si/katalogi/last-minute-pocit Ayisha
12. apr 2011 15:59
Ayisha je napisal/a: |
Tudi jaz se vsako leto sprašujem kam pa letos na počitnice. Vsako leto čakam na kakšen last minute in se nato odločim..... http://www.odisej.net/si/katalogi/last-minute-pocit Ayisha |
Poglej še na lastminute.si, imajo vedno kaj uporabnega, od tujih strani je pa edreams zelo uporaben in so zelo ugodne kombiancije letov in namestitev, tudi budget variante. Se splača malo pobrskat (tam sem na primer našla Istanbul - en teden, direkten let iz Zagreba plus šest nočitev z zajtrkom v hotelu v centru mesta, za manj 400 evrov).
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Toscanska panzanella