21. jan 2010 10:34
Srčkano napisano, tole od Gigi_84.
Bi se pa strinjala tudi z Atino.
Mi se vsi običajno tuširamo en krat na dan, vendar se z možem včasih kak dan tudi ne tuširava. Mi je prijateljica farmacevtka rekla, da za kožo ni to nič slabega, kvečjemu dobro ji dene, da si občasno oddahne on mil in drugih preparatov, pa naj bodo še tako blagi. In ne gelde na to, da si kožo po tuširanju vedno namažem z mlekom (imam zelo suho kožo, če je ne bi redno negovala, bi bila verjetno kot drevesna skorja). Tako da potem, ko en dan mine brez prhanja (seveda če je običajen, brez kakšnega dela, pri katerem bi se potila ali navzela kakšnih vonjav) pod tuš pač stopim zjutraj, preden grem v službo. In tisti večer, ko se ne tuširam, se pač umijem po delih (takrat bide pride zelo prav).
Zdaj, če sem zaradi tega packa, ne vem. Da smrdim mi tudi še nihče ni rekel, mož pa pravi, da je vonj po pravem švicu itak tisto ta pravo ...
Za telo imamo vsak svojo brisačo, tudi vsak svoje barve (otroka imata itak svojo kopalnico), posebna brisača za obraz je itak ob umivalniku (tudi tega imamo vsak svojega, tako da ni nevarnsoti, da bi brisače zamenjali), ob bideju pa so še brisače za intimne predele (te pa menjam po vsaki uporabi).
Naše brisače so vseh mogočih barv. Sama imam bele in bledo zelene, mož ima najraje rdeče, sin temno modre ali črtaste, hčera podobno kot jaz, večinoma bele. Enako za obraz - vseh mogočih barv so naše brisače.
Mi je pa malo žal, da perje bolj ne frči, ker me zanima, kaj neki bi Vendy napisala....
mamamia
mamamia