15. jan 2010 17:45
Anouk je napisal/a: |
Zdravo TajaMaja,jaz sem pred časom odkrila super dobro zadevo, ki se imenuje Climb On. Sicer se še več kot s kuhanjem ukvarjam s športom in ne morem prehvalit zadeve. Ponavadi končam dan z žulji, odrgninami, vsaj praskami in naslednji dan sem kot nova. Mislim, da so jo na začetku uporabljali plezalci (verjetno je od tu ime), ampak mislim, da imamo vsi enako kožo in poškodbe. V glavnem, pri meni dela čudeže.Še spletna stran, če te bo zanimalo: http://climbon.si/ Lp, Anouk |
Anouk, tole pa tudi mene zanima, ti pa to tolk hvališ, da je mal sumnjivo. Mene zanima tista krema za sončenje, če si je kaj sprobala. Zanima me če smrdi, pa če se vidi namazano ( vsebuje cinkov oksid, ki je bel, pol bi se v kremi mogel videt. Ne bi rad namazan bil videti kot kakšen klovn, pa tudi ne bi rad zaščito na račun šarma. Krema ni ravno zastonj, jaz pa sem pa še stiskač za povrh ( vsaj še nekaj časa ).
V tistem opisovanju, me pa tudi nekaj moti: vse naravno in biorazgradljivo ( za biorazgradljiv cink oksid jim oprostim ), to pa prevedeno na normalen jezik pomeni, da se te maže čez nekaj časa usmradijo ( učeno se temu reče: začnejo se biorazgrajevat ). A kaj veš, kako je s tem?
Ne, nisam plezalec ( jung frau je pa izjema ).
ežoj