1. nov 2009 21:10
Dejmo punce zdržat še en dan pol bo pa polna luna mim, pa bomo lažje zadihali.
Seveda se lahko na kulinariki vse vpraša. Mal se zatakne pri formulaciji vprašanja. Če nekdo nekaj vpraša in res ne ve rešitev svojega problema, bodite prepričane, da se bo tukaj našla rešitev. Morda, pravim morda, se komu meeshkino vprašanje zdi precej provokativno. Češ, jaz podjetnica, delam od 8 - 22 ( torej po štirinajst ur/dan, in primerno temu zaslužim - je samoumevno ), rad bi zaposlila gospo, da mi lika. Če mal premišljuješ, se vprašaš: podjetnica, recimo širi " kšeft ", rabi ( recimo ) strojne ključavničarje, varilce po MIG tehniki, strojne tehnike, kakšnega inženirja in morda tudi doktorja znanosti. Kje jih bo najdla, kako jih bo zbrala in koliko jih bo plačala? To so dileme, pred katerimi stoji en podjetnik. Nekdo, ki se nam izdaja za podjetnika ( oprosti meeshika, saj ti jaz vse verjamem, le naglas premišljujem o morebitnih dvomih, ki se komu porajajo ob branju tvojega posta ) pa ima težave z eno gospo za likanje. In nekdo, ki vidi tvoje vprašanje tako provokativno, bi ti odgovoril precej hujše kot naša Vendy. Pravzaprav ti je le lepo odgovorila, glede na provokativno formulacijo tvojega vprašanja.
ežoj