19. feb 2010 8:12
roznik je napisal/a: |
Pot proti SLO iz Villesse pa ni tako enostavna kot tja. Bodite pozorni, da ne zavijete v krožnem na autostrado, ker se boste peljali naprej in ne proti Gorizii. lp roznik |
19. feb 2010 8:12
roznik je napisal/a: |
Pot proti SLO iz Villesse pa ni tako enostavna kot tja. Bodite pozorni, da ne zavijete v krožnem na autostrado, ker se boste peljali naprej in ne proti Gorizii. lp roznik |
19. feb 2010 8:14
Midva sva se tudi mal lovila pri vračanju, no in včeraj sta bila sine in prijateljica in sta tudi šla v kontra smer
rrr
19. feb 2010 9:08
Moraš paziti, da zaviješ na spodnjo cesto in v krožišče. Zgornja (viadukt) gre direktno v Benetke :) kuharica Mici
22. feb 2010 8:03
Hvala za opozorila. Spela
22. feb 2010 10:20
Saj glih ne paše pod to temo, ampak včeraj smo se vračali iz Verone, pa sem zadeta od teka po soncu v avtu padla v komo (nisem jaz vozila), in se zbudim, pa vprašam, če je bila slučajno nesreča ali kaj, ker smo še zmeraj v Padovi in se nikamor ne premaknemo. No, pa sem še jaz od zunaj videla tole Ikeo v Vilešu. Loni Makaroni
22. feb 2010 11:01
Kje pa je tam blizu Vileša kak Spar, ali kaj podobnega, sem hotel zadnjič kupit še bivoljo mozarello pa ni bilo nič videt blizu, v Stari Gorici bo najbrž najbolj na poti. (Sem napisal po slovensko da ne bo koga zmotilo...) :) Tista krožišča so pa res malo čudna okoli. zzak1977
5. mar 2010 10:29
Najbližji Špar je v Palmanovi zraven bivše Emezzete, sedaj Conforame... Zakaj pa ravno Špar? Ena bolje založenih živilskih trgovin je tudi Intercoop v Gradiški (Gradisca d’Isonzo)... Še povezava na drug forum - pot do Confoname: http://volkec.blog.siol.net/2009/12/21/nakupovalna-nebesa npahor4
5. mar 2010 10:44
Saj sem rekel ali kaj podobnega, pač živilska trgovina, ni pomembno. Hvala lepa za link, bom upošteval. zzak1977
14. dec 2013 19:22
Da ne odpiram novo temo, bom kar tukaj vprašala... Ali gre mogoče kdo v zelo bližnji prihodnosti v ikeo (prav v tole v italiji)? Namreč, v celovcu sem zamudila določene izdelke, pa če bi kdo šel tja, če bi bil tako prijazen in bi mi jih nekako kupil? A sem preveč sitna?
vida-lara
14. dec 2013 23:40
A res nihče ne gre kmalu tja in bi mi bil pripravljen pomgati?
vida-laraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Fini mini Bamboloni