28. okt 2014 11:41
No, zadeve, katere imam jaz nagledane, so v zagrebški Ikei najcenejše. Razlika pri štirih artiklih je skoraj 300 evrov (zofa in kopalniške omarice).
KFCja raje ne bom komentirala.
Loni Makaroni
28. okt 2014 11:41
No, zadeve, katere imam jaz nagledane, so v zagrebški Ikei najcenejše. Razlika pri štirih artiklih je skoraj 300 evrov (zofa in kopalniške omarice).
Loni Makaroni
28. okt 2014 13:00
Dobr, no, spet jaz s svojo zaplankanostjo. Kaj je KFC? (vidim, da na straneh kulinarike ratujem svetski čovek)
lp
cervus
28. okt 2014 13:19
Hvala, rrr.
lp
cervus
28. okt 2014 17:12
Loni je napisal/a: |
|
28. okt 2014 18:56
Nisem istega mnenja, če je đank food naj to bo. Z bucketom vred :)
Commis débarrasseur
28. okt 2014 19:07
V moji rojstni vasi sta bila sinonim za pohanega piščanca Stara lipa in Mlada lipa. Malo pozneje tudi Poštela. Tu v Ljubljani smo hodili nekam na Litijsko cesto ali vsaj v tisti smeri - sem že malo pozabila, ampak je bilo vedno polno in gostje so zadovoljno cmokali in odpirali gumbe na hlačah, tako da KFCja ni nihče prav pogrešal. Je pa od takrat že zelo dolgo.
Zdaj pa priznam, da me je ob branju spet obšlo in grem za večerjo po pohanje in krompirjevo solato na LPP. Pa da vidimo.
Sonja
28. okt 2014 19:32
Vem, da ima vsaka slovenska vas vsaj enega najboljšega pohanega piščanca. Tudi Cockta je verjetno boljša kot Cocacola. Še pivo imamo boljše zadnje čase kot ostale dežele pravijo hipsterji.
Commis débarrasseur
29. okt 2014 8:06
zzak1977 je napisal/a: | ||
|
Saj ne vem, a se še spomnite MTVjevega šova The Real World, to so bili začetki "reality" showov, no, tam je bil en Jon iz Kentuckyja, ki je cel čas govoril o KFC in ko sem šla konec prejšnjega tisočletja prvič čez lužo, je bila moja izredno velika želja obiskati KFC, pa se moji ameriški prijatelji s tem niso strinjali in so me odpeljali v Windy.
No, da skrajšam vse skupaj, zadnji obisk KFC slab mesec nazaj v naši bivši prestolnici se ni končal ravno prijetno za našo družbo, naslednji dan je bila vožnja nazaj proti LJ kar pestra. Zame sicer ne, ker nisem dala v usta niti grižljaja. Mi ni všeč, ampak vedno, ko zagledam KFC znak, se spomnim na dotičnega dečka. Torej so zame tu tako plusi in minusi.
PS Sem šla pogooglat, dotični show je bil na sporedu 1993, auč, kje je že to.
Loni Makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Pizza s pršutom