17. jan 2010 10:44
A si ti kaj blond?
Čisto " ajnfoh ", sam svetloba mora bit " ta prava " ( prižgane luči ali močna bliskavica ).
ežoj
17. jan 2010 10:44
A si ti kaj blond?
Čisto " ajnfoh ", sam svetloba mora bit " ta prava " ( prižgane luči ali močna bliskavica ).
ežoj
17. jan 2010 10:53
@ežoj Tudi mi v trgovini nismo našli prav takšnih čebulic in smo uporabili kar navadno čebulo, v drugo pa smo uporabili samo gobe. Če po receptu pogledaš koliko mini čebulic naj bi prišlo na osebo je to zelo malo (3-4). Zanimivo se mi zdi, da pri nas prodajajo take čebulice samo vložene v kozarcih. @barbara Cenejša izdaja z mehkimi platnicami (tako imam sam) je okoli 10EUR iz Anglije. http://www.amazon.co.uk/Mastering-Art-French-Cooking- Boljšo in dražjo verzijo (trde platnice) lahko naročiš iz www.amazon.com. Traja malo dlje. crtgneznan uporabnik
17. jan 2010 11:23
Ej Zzak1977, a si ti zmeraj tko resen? japaja
17. jan 2010 11:28
Kaj ima resnost s tem? Če plačam vstopnico in imam željo ogledati si film v miru, kaj je tu narobe? Žal je pa motečih primerkov vedno več, zato sem bil nazadnje v kinu pred nekimi sedmimi leti, razen ene izjeme v cankarjevem domu, kamor so me praktično odvlekli. Pa tudi topic se ne bere dobro ob vseh smajlijih in ostalimi "duhovitimi" izjavami. zzak1977 Sporočilo je spremenil(a) zzak1977 dne 17. 2010 11:28neznan uporabnik
17. jan 2010 11:40
Oprosti Zzak1977, ampak a res verjameš, da je Ežoj bliskal tam v Koloseju? Nisem pripopala smeškota, a je v redu? japaja
17. jan 2010 11:50
Tako piše. zzak1977neznan uporabnik
17. jan 2010 12:16
Tole je pa zrelo za novo temo. Kaj izrečemo, kaj zapišemo, kaj mislimo, kaj delamo.... Samo ne danes, je tako bel in mehek dan.. japaja
17. jan 2010 12:21
japaja je napisal/a: |
Oprosti Zzak1977, ampak a res verjameš, da je Ežoj bliskal tam v Koloseju?Nisem pripopala smeškota, a je v redu?japaja |
A ti misliš da nisem. ( evo, nisem pripopal hudička, a je v redu ?)
ežoj
17. jan 2010 13:00
ežoj je napisal/a: | ||
A ti misliš da nisem. ( evo, nisem pripopal hudička, a je v redu ?) ežoj |
Ežoj,se je vsaj splača,bliskat mislim,je bila kje mrbit španga pripeta?
lp goganeznan uporabnik
17. jan 2010 13:12
Ma ti Ežoj itak bliskaš tko al tko, zakaj ne bi tut v Koloseju? Vprašanje je, s čim? japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
French toast s sadjem