13. nov 2009 11:40
Vendelina jr. a ti nikoli še nihče rekel, da si blazno pametna in razgledana in da imaš na vsako vprašanje idealno rešitev, ti pa manjka sigurno doberšen del empatije?
O tem kdo je Desanka v real lifu bi ne razpredala. Tudi o svojih merilih kaj je drago, sprejemljivo ali ne - bi ne razpredala. Sama forum uporabljam za razmišljanja; mogoče tudi spraševanje same sebe in iskanje odgovorov; nikakor pa ga ne uporabljam za poučevanje in moraliziranje ter žuganje vsem ostalim, ki ne mislijo tako kot jaz.
Ursuli sem priznala, da bi tudi jaz imela kakšen kos iz te kolekcije, da mi je všeč..., da pa ostajam zvesta neki sredini.
Mi je pa tema všeč, tudi to s kombinacijami sprejmem in je dobrodošlo; čeprav dvomim o ustreznosti takšne pomoči (razen če se na spletu najdejo primerne kombinacije in se napisano vizualizira). Vse je odvisno, kakšen tip je ženska (dvomim, da bi enako dobro izpadle dame v popolnoma istih oblačilih: Darja Groznik, Salome, "tanova bucka iz Kmetije" in Tanja Ribič; čeprav bi vse napisane oznake, ki bi jih svetovalka naforumu prejela bile resnične: ženstsvene, svetle polti, blontnih las, urejene, ženstvene, svetle polti, blontnih las, seksipilne, z oblinami na pravem mestu ...
Nosljivost oblačil je pri vsaki drugačna.
Nenavsezadnje je pomoč in iskanje drugačnega mnenja (ne zmeraj potrditev lastnega) tisto, kar te v življenju bogati.
Desanka
Sporočilo je spremenil(a) Desanka dne 13.nov 2009 12:08