22. mar 2011 16:38
zzak1977 je napisal/a: |
Htv je tudi v ostalih oddajah pred nami, zadnjič sem ujel eno otroško, sem pozabil termin in naslov, ampak je bila čudovita. Ano pa tudi pogledam, kadar jo ulovim, bolj kot ne slučajno. U istom loncu je tista tekmovalna oddaja?
|
Ja, U istom loncu je tekmovalna oddaja. Dva profi kuharja (so izjemno duhoviti fantje, polni humorja), ki juizzovejo kuharji amaterji, oboji kuhajo jedi iz enakih sestavin. Na posebni mizi pa tretji profi kuhar pripravlja jedi po lastnem navdihu, običajno kaj bolj eksotičnega, in seveda vse lepo opiše in pojasni.
Jedi, ki jih pripravijo ekipe, ocenjujejo stručko za vina in kulinariko, nekdo z estrade in nekdo izbran po nekem njihovem ključu.
Fino je, ker so recepti objavljeni na netu, ker znajo tako amaterji kot profiji take jedi ustvarjat, ki kar kličejo po poskusu v domači kuhinji. smo nekaj krat to naredili in bili zelo zadovoljni.
Ja, violy, enim je sproščenost v zibko položena. Včraj sem ravno Ano gledala, kako je mesila polpete z mlado čebulo, jutri jih imamo na jedilniku ...
Mamamia
mamamia