13. okt 2009 21:00
Ma... bože moj... Pa sej je kr neki kuharskih oddaj na voljo - za anglofile zdaj ko ni J. Oliverja Nigellca (če nje ne motijo nafrfuljeni rokavi namočeni v lonce, pa stresanje z lasmi... zakaj bi, pak, gledalca)za bolj fensi tipe in tipinje Damjan, za tiste, ki bi radi še recept zraven tista pošlihtana in u nulo porihtana (pa nič televizična) kuharija za revijo Hrana in vino, za nobleske Novakovi...loncev kolkor čte že sam na domačih programih...MOja triletnica gleda vse po vrsti in jaz, priznam, velikokrat z njo. Med tistim, kar se mi ne dopade, se odlepim od tevejke in delam kaj druzga... včasih pa tudi pberem, kar mi je všeč. Tako smo v nedeljo večerjali že nekoliko pozabljen liptaver na popoldne doma spečenem kruhu... ki sva ga (namaz)s tamalo zmešali po Valentininem receptu, ata je nasekljal čebulo in kumarice, ta velik sin pripravil mizo, tamali čebljal v svojem stolčku in opazoval živahno dogajanje v kuhinji Zalili smo z mlekom iz mlekomata in se meli strašno fajni - ati, mami in trije mulci Recept za družinski nedeljski večer je prijel in zadel Irena