9. sep 2009 18:55
Jaz nimam neke kilometrine na tem portalu, ampak bom vseeno povedala, kako gledam na (včasih burno) dogajanje tukaj. Meni se zdi cel ta portal kot ena zelo velika samopostrežna trgovina, kjer je na razpolago čuda izdelkov: nekateri so nam znani in domači, drugi pa popolnoma eksotični. Nekateri so nam blizu, drugih ne bi kupili niti v sanjah. Nekatere vržemo v košarico, druge si ogledamo in jih vrnemo na polico, kakšnemu se izognemo v velikem loku. Vsak si vzame tisto, kar želi.
In če neham 'nakladati' v prispodobah: tudi mene kdaj kaj razjezi in z marsičim napisanim se ne strinjam. Vendar pa mi ravno kakšen post nekoga, ki živi v popolnoma drugačnih socialnih, kulturnih itd. razmerah kot jaz, odpre nov vidik, na katerega nisem pomislila in tako morda malo razširi obzorje. Velika prednost se mi zdi v tem, da si v tem virtualnem okolju izmenjujemo mnenja zelo zelo različni ljudje, ki v resničnem življenju živimo v nekih vzporednih svetovih in ne pridemo nikoli v kaj več kot površne stike.
Na portal sem prišla zaradi kulinarike, ki je še vedno moje primarno zanimanje tule, vendar pa ostajam tudi zaradi vsega zgoraj napisanega. Različnost nas vendar bogati (če sem malo patetična).
Upam, da še kdo razmišlja podobno - če pa ne, pa tudi prav