neznan uporabnik
8. sep 2009 14:14
Če ne bi naša tamlada zganjala drame, ne bi bilo nobene dramatičnosti in bi marsikdo kaj koristnega primaknil. tako se pa (vsaj jaz) počutimo kot bebci, ki se ukvarjamo z zadevami, ki niso dovolj akademske in intelektualne in ne ustavljajo prometa. Kot da je kombinacija svetlo bež-temno bež in ali stevardeski luk ja ali ne, kaj bolj pomembno..??!! Pa ne me basat! Marsovka, naredila si prvi korak, da si se izpostavila. Zdaj pa kar lepo naprej! Na žalost ti nimam kaj svetovati, edino to, da se ne pustiš motit! Najprej se pogasi ogenj, kadar je požar, potem se pa v miru zadeve sanirajo do konca. Vztrajaj. Je pa pomanjkanje komunikacije precej razširjen pojav, hvalabogu da si to sploh opazila in da ne daš "jurja, pa pejt u kino!". Ne vem sicer, koliko si zgovorna? Če si, za začetek manj govori in več poslušaj (svoje člane familije). Jaz osebno zagovarjam mladino, ker je ona tista, ki je v deanašnjem realnem času najbolj na udaru brez neke lepe vizije. Imajo en kup strahov (nepotrebnih, če mene vprašaš), ki jih blokirajo in delajo neučakane in nestrpne. Blablabla...! Ti sama najbolje veš, kako rešiti problem. to, da si pisala na Kulslo, je eden od načinov. Ni vrag, da ne dobiš dovolj uporabnih nasvetov! Srečno! japaja