5. sep 2009 15:44
Vidim, da je letos črnih usnjenih jaknic malo morje, meni pa nekako ne sede (ne usnjena in ne črna :)
Sem pa nabavila včeraj v Zari en luškan volnen plašček, takšen do kolen, lepo teliran, z zanimivimi detajli in v sivo črni kombinaciji za 100 EUR. Pa čevlje v temno sivi barvi s platforma podplatom s precej visoko peto (če je platforma, si to lahko privoščim, hehe), pa temno sivo pleteno kiklco do kolen v Promod, pa še ene rjave čevlje v Bati, pa še nekaj kozmetike... Sem bila "in the mood for shopping" včeraj in sem kupila same fenomenalne kose, ki jih bom super kombinirala!
Jaz za razliko od ostalih (vsaj kolikor tukaj berem), raje kupim ceneje, pa zato večkrat. Se pač hitro naveličam stvari. In neprecenljiv je občutek, ko me kdo vpraša, kje sem kupila tole fenomenalno krilo in katere firme je, jaz pa potem zadovoljno povem, da v Oviesse na otroškem oddelku za 15 EUR .
Priznam pa, da me je Vendelina s svojimi reporti še bolj vzpodbudila h kombiniranju . Še tamalidve besno stojita pred ogledalom in čekirata, kako zgleda kakšna kombinacija...
jasna