1. sep 2009 18:01
evagirl je napisal/a: |
Joj a so letos res tok moderni škornji/gležnarji iz semiša brez pete...mi tko ne potegnejo. Pa vidla res polno različnih dolžin...od gležnja pa tudi tja nad koleno... rdeči,črni,bež... evagirl |
1. sep 2009 18:01
evagirl je napisal/a: |
Joj a so letos res tok moderni škornji/gležnarji iz semiša brez pete...mi tko ne potegnejo. Pa vidla res polno različnih dolžin...od gležnja pa tudi tja nad koleno... rdeči,črni,bež... evagirl |
1. sep 2009 18:32
Punce, če niste nad 175 cm, ostanite pri škornjih do kolen -v nasprotnem primeru bodo škornji nosili vas in ne obratno. Vendelina jr.
2. sep 2009 7:39
Vendy hvala lepa... žal mojo garderobo precej narekuje denarnica, tako da do Gačotovih škornjev najbrž ne bom prišla, na dušo mi je pa pisana tvid kombinacija iz zadnjega odstavka. Je lepo če človek od nekoga s smislom in skoraj "od foha" zve, da že do sedaj ni pretirano grešil. No mogoče majčkeno, ker 6-8 cm pete so zame že skoraj mučilne naprave. K sreči mi pa čevlji z zaobljeno konico res nikoli niso bili všeč, tako da so tukaj pike zame jeeeej! Hvala še enkrat. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
2. sep 2009 14:22
Vendelina jr. je napisal/a: |
(BTW, film o Coco sem si pogledala in se totalno zadevala na oblekah) Vendelina jr. |
2. sep 2009 14:44
[citat=--evagirl--] Film 2008 ali 2009? Kaj sta dva? p.s.: ne vem, zakaj ne znam citirat dela teksta.... Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 02. 2009 14:44
2. sep 2009 21:33
2008- Coco Chanel (tega sm že pogledala) 2009- Cococ Avant Chanel( tega pa še nism vidla... igra pa tista, ki je igrala Amelie-genijalen film) če se ne motim je tko evagirl
3. sep 2009 17:29
Coco avant Chanel http://www.imdb.com/title/tt1035736/ Drugače pa sporočam, da imajo "predmete želje" v obliki kratke črne usnjene jaknice do pasu in z zadrgami v: - Zara, 139 EUR - Promod 129 EUR - Tommy Hilfinger, 300 EUR - D&G, 600 EUR v Midasu Ostalih trgovin še nisem čekirala Prav tako sporočam, da imajo v Peek%Cloppenbergu še en model iz lanske serije v številki 36 in številko 34 po ceni 89 EUR. To pa zato, ker sem zadnjo 38-tko včeraj sama kupila)))) - Potem imajo zelo dobro imitacijo v H&M za 45 EUR - In zelo dobra obdelan umetni material (zgleda kot zelo tenko svetleče usnje) v kombinaciji s podlogo viskoza-acetat (zanimivo) e-Mura za 230 EUR (če ne bi dobila tiste occasione jakne za 89, bi najbrž vzela e-Muro). Videla tudi precej temnorjavih jaken do pasu od 199 EUR naprej, plus nekaj v losos-roza barvi enaka cena. Potem tudi Sinequanone ima v maxiju znižane jakne za 138 EUR, svetlorjava barva. Vendelina jr.
4. sep 2009 8:17
Vendelina, za kakšne priložnosti pa nosimo tole jaknico (meni se zdi precej "športna" zadeva) in s čim jo kombiniramo? Sicer sem nad 170 cm, ampak tudi nad 40 (let), tako da malo kolebam.... lenka
4. sep 2009 12:15
Vilina (poslušaj, si v najboljših letih, ni treba, da se greš dress code konzervativnih starejših občank), citiram samo sebe s prve strani tega topica: "Druga stvar, ki si jo velja zapomniti, je črna usnjena jakna. Namreč, ta kos se je letos pojavljal v večini kolekcij za jesen-zimo (kolekcije se predstavijo februarja, ko so najmočnejši tedni mode v Evropi in potem grejo še v NY). Od biker jacket (zaponke in zakovice) do kakšne bolj umirjene verzije, ki se kombinira na oblekico in se jo v tanjši izvedbi vpelje v pisarniško oblačilo (videla zelo dobro tanko jakno pri H&M in celo usnjena je bila...me prav zanima, kje na Kitajskem so delali tisto usnje in kam so stekle odplake...), skratka usnjena jakna do pasu je prišla v žensko garderobo. Potem pa je konec junija umrl Michael Jackson in to je takoj dobilo odzive tudi v kolekcijah in stiliranju. Thriller jakna (rdeča) ali pa Bad jakna (črna z zakovicami) sta se vrnili in bosta dolgo časa v garderobi. Ampak, previdno s temi kosi. Te jakne se, če so zelo tanke, kombinirajo z oblekicami - najlažje je z malo črno ali malo sivo oblekico ali malo vijolično oblekico. Zelo tanko pomeni, da taka jakna nadomešča blazerje z zadrgami. Malo bolj kompaktna jakna pa se kombinira s hlačami. Poleg tega, da gre na ozko krojene džins hlače, se super kombinira s hlačami korenčkastega kroja. Ampak, če vaša postava ni višja od 170 cm in če nimate manjših konfekcijskih številk, potem se korenčkastim hlačam odpovejte." Sama sem kupila tenko usnjeno (usnje je obdelano na sijaj) zadevo brez zakovic in zaponk, ki se mi super kombinira z naslednjim: - svetlosivo drapirano krilo, srebrna majčka iz svile, sivočrni čevlji in sivočrna torbica - dopoldanska verzija - črna jersey oblekica s kratkimi rokavi - dopoldanska verzija - črne korenčkaste hlače, črni lakasti čevlji na štiklo, črna lakasta torbica, mat črna majčka in čez kake 3 sete srebrnih verižic - celodnevna verzija - črno ozko krilo (pencilskirt), črn korzet, črna jaknica - večerna verzija - svečana črna oblekica, črna jaknica za kakšno alternativno večerno zadevo - bela majčka, džins hlače, udobni čevlji za na tržnico in nazaj, velika nakupovalna torba in tale jaknica - to je pa sobotna nakupovalna oprava Hope this helps Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom