14. jun 2010 14:39
Ko smo že pri dietah, toplo priporočam tale sistem, ki ga je uvedel Paul McKenna. Kupila sem si knjigo s CD-jem I can make you thin, seveda v angleščini (slovenskega prevoda ni). Meni je super pomagalo, gre pa za sistem, ki nima yo-yo efekta, kajti po vsaki dieti se potem počasi spet zrediš. Pravila so zelo enostavna, ni nikakršnih prepovedi glede vnosa hrane. Prav to je tisto, česar ne prenesem, da bi morala naprimer enkrat jesti samo meso, pa potem samo zelenjavo, pa paziti na pravilne kombinacije, količine, itd. Držati se moraš samo 4 pravil in če povzamem pravila tega sistema, so naslednja: Jej, kadar si lačen. Jej kar si zaželiš in ne tisto kar bi moral jesti. Jej zelo zavestno in uživaj v vsakem grižljaju. Prenehaj jesti v trenutku, ko začutiš, da si sit. V knjigi je bolj podrobno zarloženo kaj pomeni biti lačen, kako jesti zavestno in kdaj imamo želodec poln. Knjiga je v kompletu s CD-jem, katerega morate obvezno poslušati enkrat na dan. Paul ima krasen hipnotičen glas ki vam seže v podzavest in vas vodi skozi program in pomaga, da prebrodiš tudi t.i. krize, ko bi kar nekaj jedel, čeprav nisi lačen. podzavesti deluje. Jaz NIKOLI nisem bila lačna, v 4 mesecih sem snela 12 kg. Tudi moja hči je imela isti uspeh. Paul pravi, da dieta ne deluje samo pri tistih, ki se ne držijo katerega od pravil, ni pa primerna za epileptike. Tukaj pa je link, če bo katero zanimal nakup knjige. http://www.paulmckenna.com/product-i-can-make-you-thin-c Sweetie