14. avg 2009 10:12
Meni ta dieta zelo odgovarja. Izgubila sem že dober kilogram, veliko manj sem napihnjena in počutim se v redu.
Prvi teden sem imela pripravljalni teden (moja domislica, ne iščite tega v knjigah), ker mi je bilo enostavno preveč nenaravno/težko kar odrezati temelj svoje prehrane (OH-je, seveda). In sem pač kombinirala. Za kosilo sem jedla polnozrnate testenine, zjutraj in zvečer pa po pravilih diete. Ali pa naslednji dan kos kruha k solati .. itd. Pripravljalni teden tudi zato, ker sem hotela pojesti vso sadje in kruh, ki sem ga imela doma (ker hrane ne mečem stran).
Potem pa v šoping in SB na polno naslednji teden. Trebuh vedno bolj kopni, da izgubljam težo, so opazili tudi moji domači. Gre pa počasi, po nekaj dekagramov na dan, dva.
Sem pa opazila, da odkar sem na dieti, potrebujem veliko več spanca. Zjutraj se kar ne morem spraviti iz postelje. Pred dieto nisem imela teh težav.
Poleg tega pa sem opazila precej slabše telesne zmogljivosti. Pred nekaj dnevi sem šla na Šmarno goro in sem se morala na tretjini obrniti, ker sem bila zadihana kot stara lokomotiva. pa še vrteti se mi je začelo.
Včeraj sem prišla na smrt utrujena s sprehoda - običajno niti ne opazim, da sem prehodila 5 km, včeraj pa odklop.
To so moje izkušnje - je še kdo opazil slabše fizične zmogljivosti, vrtenje, neprespanost, slabost ..?
jancka