22. feb 2012 20:59
ja koža vem da bo moj večni problem, ampak ok to me toliko ne skrbi, ko pogledam dva čudovita sončka :) bolj sm jezna nase ker sem v nosečnosti pojedla toliko sladkega...no v sami nosečnosti še ne, po nosečnosti pa bi samo sladko jedla...no in zdej sm tle, da nobenih kavbojk prenosečniških ne dobim več na rit...grrrrrrrrrr sm jezna nase :) no uglavnem danes že 2 dan pridna. končno sem našla tudi pol ure za orbitrek. telovadba mislim da ne bo problem, sem skoz v gibanju, ker fanta puzata, se postavljata na noge in samo skačem da kateri kam na pade :)
med nosečnostjo sem pa iz 66 kg prišla na 87kg :) po porodu pa sem jih imela 75. in zdaj nikakor ne pridem na manj.... sej vem js dobro da sm kriva, in upam, da mi tokrat uspe, priden na začetno kilažo. visoka sem pa 168kg. aja stara bom pa 25 let marca. uf ko sm to številko napisala, se mi je kr velik zazdelo...hehe :)
hehe Vanja_v_ZDA pri meni ni problem ta slovenska hrana...hehe, od mesa jem piščanca, purana, teletino, mogoče enkat na mesec kakšen kos govedine.... mene cuker premami... samo da pogledam čokolado, že kilogrami skačejo name :) haha.
no pa pojdimo veselo naprej :)
dekle23