Očarljiv ali ne?

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

28. jul 2009 18:01

lucka52 je napisal/a:

...bi bila verjetno mrtva, ane?!

Živa bi bila v njegovem naročju in tudi ostala živa, da bi imela kaj od tega.

V bistvu, če pevec dobro poje, iglralec dobro odigra vlogo lepota sploh ni pomembna kot tudi v resničnem življenju, zunanja lepota zelo hitro mine, prehitro, če ni notranje lepote!

Če greš mimo dobrega moškega ga boš pogledala, saj imamo vendarle oči za pogledati mar ne?

Mene najbolj očarajo pa taki moški, ki so prijazni, dobrosrčni in predvsem morajo biti duhoviti! Vse ostalo pa je relativno!

Anamarija

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

29. jul 2009 1:25

Tumpika, dobro si našla. Meni se dopade tudi, če ga nič ne zrediš

marička, skoraj sem pa jaz pozabila na tegale, ki je krasen in lep in seksi prav v vseh vlogah. Javier Bardem:

http://www.imdb.com/name/nm0000849/mediaindex

@petardica - tista dva čokoladna s tvijega zgornjega linka sta pa tudi kar za pojest!

Mojca

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. jul 2009 8:56

Vidim, da ste se totalno razživele. Ena redkih tem, v kateri verjetno ne bo letelo perje in kjer ni foušije, je za vse zadosti. Anyway, diskusija gre na dva dela. En del izvornega vprašanja je bil ta, kaj moškega naredi zanimivega ali pa ne, drug del vprašanja pa, kateri konkretni osebki so zanimivi, lepi, za imeti v vitrini itd itd... Drug del vprašanja je bistveno lažji. Oko se z veseljem ustavi na visokih temnolasih in temnookih lepotcih. In za razliko od moških znamo ženske to izvesti tako, da prav idiotsko ne bulimo v všečne moške Tudi se oko z veseljem ustavi na drugih temnolasih lepotcih (ker diskriminirati na temelju barv oči je pa res brezveze). Tudi se oko z veseljem ustavi na visokih temnih čokoladicah z musklni. Pa na karamelicah (kar je moj izraz za nordijske lepotce z modrimi očmi, blond in lepo zagorelo poltjo tipo Bjorn Borg, Patrick Sjoeberg). Oko si z veseljem ogleda športne prireditve po tevejki in v živo, oko z veseljem pogleda filme in videospote, oko si najde veliko veselja. Ampak za ugotavljanje, kaj moškega naredi šarmantnega in takega, da bi z njim šla še na eno kavo, pa da bi se pogovarjala še pet minut dlje, pa da bi ga dala med adresar prejemnikov hecnih mejlov...je pa treba še kaj več. Stara sem bila kakih pet let, ko sem slišala pogovor moje babice in njene sestre. Ki sta diskutirali o moških in ugotovili, da: - mora imeti urejene roke (ker, tisti, ki nima urejenih rok, tudi ostalih delov telesa nima urejenih) - mora imeti urejene zobe. Ker, če tega nima, je "nemaren dec" in nemaren dec naredi ženski vedno eno samo veliko nesrečo. K temu dodajam še modrost moje mame, po kateri ima moški, ki nosi pošvedrane čevlje in zmečkane srajce tudi pošvedran in zmečkan karakter. Ti omejevalni kriteriji, ki sem jih slišala v otroštvu, so šli globoko v mojo zavest. In so mi v življenju sicer blazno omejili relevantni tržni segment (nič hudega) in hkrati prizanesli marsikatero nevšečnost (če nič drugega, kakšne antibiotike manj). In mi omogočili, da sem srečala in spoznala precej zelo zanimivih moških (leta in videz nimajo s tem totalno nič) in relativno malo takih, ki bi me, kadar jih slučajno srečam, spomnili na to, "kako sem napredovala v vseh pogledih odkar njih ni več v mojem življenju". Tozadevno se tudi pridružujem tistim damam, ki imajo raje film svojega življenja in malo manj sanjarijo ob gledanju filmov. Čeprav s tem ni nič narobe, jaz ob Deželi senc, ko je Debra Winger bolna, jočem non-stop. Vendelina jr.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

29. jul 2009 10:43

Meni pa mora biti PRIVLAČEN, z izgledom že neko malenkost, (roko na srce, če ni na izgled simpatičen, potem je težko navezat nek kontakt...), torej izgled je pomemben. Ampak vse ostalo pa naredi osebnost, karakter in intelekt. Pa da je samozavesten in ima svoja načela in moralne vrednote. (da ni nek pussy). Pa da je urejen, ABSOLUTNO. Pozoren do drugih. Ne maram egotrip tipov. Če je do drugih je do svoje drage in družine tudi. Aja, pa še pogovarjat se mora znat. : ) lidka [sonce]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti