9. nov 2009 20:33
Vendy, včeraj sva jo s prijateljico mahnili v kino. FIlm je bedast ko hudič, krohotali sva se tudi kar precej, ampak na koncu sva prišli do zaključka:
Scenery was fantastic!
Vanja
9. nov 2009 20:33
Vendy, včeraj sva jo s prijateljico mahnili v kino. FIlm je bedast ko hudič, krohotali sva se tudi kar precej, ampak na koncu sva prišli do zaključka:
Scenery was fantastic!
Vanja
10. nov 2009 0:25
Punce, saj ne vem ... morda bi morala odpreti novo temo "Bizarnosti", morda pa tile pašejo med "očarljive". Presodite same, hihi.
Mojca
10. nov 2009 6:41
MamaF, ne vem, v katero rubiriko bi to pasalo - vsekakor pa eno novo - ena stvar je pa že jasna: tele jaknice s franžicami se bodo naslednjo pomlad blazno nosile, tako da se kar navadimo na tenke usnjene franžice....Jaz jih bom omenila v pomladnem oblačilnem reportu. Vendelina jr.
10. nov 2009 7:28
Jauuuuuuuu, ko sem bila mlada, sem imela tako krilce, minikrilce in s temi franžami, uau kako sem bila jaz važna, ma ne mi reč, da bo spet to moderno? Takoj kupim... dolgo krilo...
Anamarija
10. nov 2009 13:38
Ja, tenko usnje, franžice in kombinacija z džinsom bo ena od prevladujočih kežual variant v naslednji topli sezoni. Vendelina jr.
10. nov 2009 14:01
Mene pa nekaj muči, da bi kaj očarljivega tu gor nalimala.... Mamamia
mamamia
10. nov 2009 14:06
mamamia je napisal/a: |
Mene pa nekaj muči, da bi kaj očarljivega tu gor nalimala.... Mamamia mamamia |
SIcer ne vem, o kom govoriš, ampak ti kar daj...
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Caprese solata s popečenimi svaljki